SLM heeft heeft nu inflight entertainment op haar B737 vliegtuigen – vakantie Suriname

SLM vakantie Suriname

Ga je op vakantie naar Curaçao of voor business naar Miami? Vliegen van en naar Suriname kan soms echt heel saai zijn. Maar het wordt nu relaxter en leuker in het vliegtuig

Aan boord van de SLM B737-700 vliegtuigen kun je vanaf nu namelijk op je eigen laptop, tablet of telefoon films kijken, muziek luisteren etc. Leuk toch? Dan gaan die uren zo voorbij. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden.

NII Suriname schreef het volgende: Surinam Airways introduceert inflight entertainment aan boord B737 vliegtuigen. In samenwerking met leverancier Flymingo introduceerde Surinam Airways op 25 februari 2020, inflight entertainment aan boord haar B737-700 vliegtuigen. De introductie vond plaats op de vluchten van en naar Miami en Curaçao.

De B737-700 vliegtuigen onderhouden de regionale routes van de SLM. SLM-passagiers aan boord regionale vluchten kunnen gratis content streamen vanuit het aangeboden assortiment naar hun eigen laptop, smartphone of tablet, maar dienen uiteraard gebruik te maken van hun headsets zodat ze anderen niet storen.

Passagiers kunnen kiezen uit een reeks van Hollywood en Bollywood films, documentaires, tv-shows, cartoons, muziek en games. Het systeem is zeer gebruikersvriendelijk.

Aan passagiers die op de een of andere manier geen apparaat bij zich hebben is ook gedacht. Voor deze passagiers zullen via de algemene “overhead monitor“ films worden afgespeeld.

Suriname Airways blijft innovatief werken aan haar dienstverlening en is trots ook deze dienst te mogen aanbieden.