Onze 37-jarige zoon Sergio Vogeland uit Suriname is er niet meer

overleden Suriname
Geen kind is zo aanwezig als het kind dat wordt gemist
Hierbij maken Gerda Tobie en Toetie Vogeland namens de overige familieleden het droevige bericht bekend dat hun zoon Sergio Vogeland uit Suriname is overleden. Hij is 37 jaar geworden. Hij was ook bekend als Boyke, Ser, Boke en Bassie

[quads id=1]

Let op: De sinineti is VANAVOND te Nieuw Combe. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de ouders en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

Overleden in Suriname,
Onze zoon

Sergio Jurgen Vogeland

In de leeftijd van 37 jaar

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart in Suriname

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland