Hoera!! Mevrouw Bien – Borgwit is 100 jaar geworden – foto’s verjaardag Paramaribo

Verjaardag Paramaribo
“Gezelligheid Kent geen Tijd”

Hieperdepiep hoeree. Helpen jullie ons mee met de felicitaties voor Mevrouw Antoinette uit Paramaribo? Zij is namelijk 100 jaar geworden. En dat vierde ze met heel veel familieleden.

Bekijk het bericht voor meer informatie en om de leuke foto’s te bekijken. She looks amazing!! Geef het door aan anderen. Op deze manier 100 jaar worden! Dat willen we toch bijna allemaal.

Mevrouw uit Paramaribo

Bic Paramaribo Noordoost schreef het volgende: 100 jaar voor mevr Borgwit – Bien. Mevrouw Borgwit Antoinette Louise weduwe van L.CH.J Bien heeft op 24 februari 2020 haar 100ste geboortedag herdacht.

DC Nerkust

Districtscommissaris Mike Nerkust heeft een bezoek gebracht aan de jarige en de felicitaties namens president Desi Bouterse en de firstlady overgebracht. Mevr Borgwit is geboren op 24 februari 1920 te Lelydorp (Koffie Djompo) in het district beneden- Para. Mevr Borgwit heeft gewerkt als interieurverzorgster en is ook lid geweest van de vereniging “Gezelligheid Kent geen Tijd”.

Familie en vrienden

Lees ook: Alex Bendt uit Suriname is 100 jaar geworden – foto’s

In aanwezigheid van familie en vrienden is het heugelijk feit feestelijk herdacht.

Bekijk hieronder de foto’s van deze prachtige dag:

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland