Familiedrama: Mijn dochters slapen met dezelfde man – anoniem Paramaribo

anoniem Paramaribo
Je voelt die pijn als je de brief van Jolanda leest. Een moeder van twee dochters. Ze wonen in Paramaribo en het lijkt erop dat ze haar meisjes aan het kwijtraken is.

De man van haar oudste dochter heeft nu een relatie met haar jongste dochter. In haar huis. Jolanda krijgt de schuld van alles. Ze zou haar jongste dochter met hokuspokus hebben geholpen. Jolanda is verdrietig en heel erg bezorgd. Wat moet ze doen met haar dochters? Lees haar verhaal en kijk hoe een buitenstaander haar happy home helemaal heeft verpest. Kan dit ooit nog goed komen?

Jolanda uit Paramaribo

Hallo mensen. Ik ga jullie mijn verhaal vertellen. Ik ben Jolanda uit Paramaribo een moeder van twee prachtige dochters. Ze zijn 23 en 27 jaar. Ik heb ze de laatste 10 jaar alleen opgevoed omdat die vader weggegaan is. Ik heb wel een vriend, maar niet in huis. Hij heeft zijn eigen huis. Met pijn en moeite heb ik ze groot gebracht zodat ze iets konden worden. Die kleine doet haar best op school en die grote is al klaar met haar studie en werkt. Ze heeft een kind met Klaas. Ze woonden voorlopig bij ons. Klaas is eigenlijk de man in ons huis.

Lees ook: Ik moet kiezen tussen mijn kinderen en mijn man – anoniem Suriname

Een huurhuis

Het afgelopen jaar was een nachtmerrie voor mij als moeder hier in mijn huis. Die jongste dochter Natasja slaapt met die man van de oudste. Met Klaas. Hij is ook 27 jaar. Jonger dan mijn dochter maar is wel een man die werkt en hij heeft altijd voor haar gezorgd. Ze woonden eerst samen in hun eigen huis.

Ze moesten verhuizen. Ze hadden een huurhuis en hebben me zo gevraagd om terug te komen. Natuurlijk als moeder ga je ze niet op straat laten. We hebben altijd goed met elkaar geleefd.

Mijn zusje heeft ze gezien

Ik was het die Klaas en Natasja, mijn jongste dochter, samen heb gezien. Nee, ik was het niet, een zusje van me heeft me die pingie gegeven. Ze waren samen zo close aan het wandelen in de stad. Ze heeft me gelijk geappt. Zo ben ik naar Natasja gegaan want toevallig wist ik dat die oudste en Klaas een beetje problemen hadden. Natasja zei me dat Klaas haar even ergens ging brengen en ze moesten even naar de stad gaan om inkopen te doen. Niets aan de hand

Ik was niet blij ermee want ik hou niet van die dingen. Dat mensen iets moesten denken. Ik weet hoe die dingen kunnen gaan. Klaas is een knappe man en ik wil geen problemen in huis. We gebruiken hem vaker als taxichauffeur hoor. Als we ergens heen moesten. Maar fa mie sa bel mie, vond ik het niet leuk, ik heb me meisje gezegd, liever niet schat. Is niet mooi voor je zus hoe je met der man op straat loopt. Kijk ik heb der even stiekem gezegd, als moeder. Ik kreeg een brutale mond van haar, als zo heb je me niet. Ik was er even van geschrokken. Maar heb het zo gelaten. Misschien had ik der beledigd.

Ze zijn weggegaan

Niet lang daarna heb ik ze echt betrapt in huis. Zij met een baddoek op de bank en hij vlak naast haar. Ze deden niets maar a fas fa ding bin loekoe mie. Wist ik meteen wat er was. En wat ik zo erg vind. Dat kind van hem was ook gewoon in de kamer. Ik ben toen heel boos geworden. Ik heb Klaas vriendelijk verzocht om mijn woning te verlaten. Hij ging weg met een tas. Pas later heb ik gemerkt dat die jongste ook weg was.

In de avonduren is Natasja niet thuis gekomen. Die oudste was thuis. Ze sprak eigenlijk nog steeds niet met der man. Ik heb der niets gezegd. De volgende dag ook niet. Ik wist gewoon niet wat ik moest zeggen. Ze vroeg ook niet waar der zusje was. Die was ook nog niet thuis gekomen. Ze apte me wel dat ze bij een vriendin was. Pas de volgende dag kwam ik van de markt en zag al dat die auto van Klaas voor de deur was.

Buren keken mee

Het was een drukte daar. Buren stonden voor het erf. Dingen werden gegooid, heen en weer geschreeuwd. Mijn twee meisjes op de grond rollen vechten. Het was vreselijk. Een schande. Klaas met dat kind van ze in zijn armen. Huilen huilen. Ik stond voor de poort. Ik kon niet het erf op. Die honden gingen tekeer.

Slechte moeder

Toen ik binnen kon komen kreeg ik het te horen van mijn oudste dochter. Dat ik een slechte moeder ben, dat ik al weken weet dat Natasja met klaas is. Dat het mijn schuld is dat hij nu weg wil. Dat ik mijn jongste dochter, mijn oogappel, heb geholpen om Klaas van der af te pakken. En dat ik dingen heb gedaan. (hokuspokus). Ik ben een slechte moeder. Ze heeft me zoveel dingen gezegd. Ik kan ze allemaal niet hier schrijven.

Mijn dochter, nooit van onze leven hebben we zoiets in ons huis gehad. Zo een gevecht, geschreeuw en ruzie. Nooit! Die jongste is gewoon in de kamer gaan zitten appen. Ze kwam wel voor me op. Zei dat die oudste niet wist hoe ze een man moest houden. Hele gemene dingen zei ze der zus. Het was een nachtmerrie voor mij. Ik ken beide van mijn dochters niet zo. Zo is die oudste met haar kind uit huis gegaan. Ik ben ziek geworden.

Natasja is thuis gebleven en die oudste is weggegaan met der kind. Ze wil niets meer met ons te maken hebben. Nooit meer zegt ze. Ik ben helemaal down. Ik kan niet eten, ik kan gewoon niet meer nadenken. Ik kan me vooral niet voorstellen dat zoiets mij is overkomen. Ik heb zo hard gewerkt om mijn kinderen goed op te voeden.

In mijn huis

Lees ook: Anoniem: Mijn man zijn zus is jaloers op onze relatie – anoniem Paramaribo

Mijn jongste dochter is thuis en Klaas is ook in mijn huis. Nu 4 dagen al. Ik probeer mijn oudste kind te bellen. Ik weet niet waar ze is. Ze is er wel want ze gaat wel werken en dat kind gaat naar school. Dat hoor ik van iemand met wie ze goed is. Ze is ook online te zien.

anoniem Paramaribo
Voorbeeldfoto from freepics

Ik als moeder ben nu in het midden. Mijn jongste dochter is 23 jaar. Ze leeft nu in mijn huis met Klaas. Slapen samen. Ze schamen zich totaal niet voor mij of voor de buren. Ze zijn gewoon. Ik weet niet wat ik moet doen. Het lijkt alsof ik niet kan praten.

Ik ga gewoon werken, ik ga bij mijn zus en ik kom laat thuis. Om ze niet te zien. Ik heb ook een vriend en vanavond ben ik bij hem in huis. Ik ben niet gewend hier te blijven want ik heb mijn eigen huis. Maar ik ga gewoon niet naar mijn huis vandaag. Die spanning is teveel.

Om een man

Ik heb maar 2 dochters. Ze haten elkaar en die oudste haat mij nu verschrikkelijk. Ik heb niets gedaan. Hoe kan ik haar uitleggen dat ik dit allemaal helemaal niet wist. Hoelang sliepen ze al met dezelfde man? In mijn huis nog erbij. Die jongste is gek geworden. Alles van haar is Klaas. Zij lijkt helemaal betoverd door hem. Mijn leven is zo veranderd. een jaar geleden waren we zo happy met elkaar. Mijn huis is kapot mijn leven helemaal ontregeld. Gewoon om een Klaas. Om een man

Advies

Lees ook: Ik haat mezelf omdat ik jaloers ben op mijn zusje – anoniem Paramaribo

Kunnen jullie mij aub een beetje adviseren hier omtrent want ik kan gewoon doodgaan op dit moment. Alles waar ik zo hard voor heb gewerkt. Ik heb echt mijn kind niet op deze manier opgevoed. Ze heeft nu een relatie met de man van haar grote zus. Onvoorstelbaar. Echt schaamteloos. Ze schaamt zich helemaal niet. IK heb haar niet zo opgevoed, echt niet. Mijn oudste geeft mij de schuld. Is het mijn schuld? Heb ik haar teveel verwend? Wat kan ik haar zeggen? Ik ben bang dat het nooit meer goed gaat komen. Kunnen jullie mij aub helpen? Soso verdriet voel ik. Afz Jolanda

Gerelateerde verhalen:

Lees ook: Mijn moeder houdt niet van mij maar ze flirt wel met mijn man – anoniem Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig