Video – Activist Stephano ‘Pakittow’ Biervliet roept op tot nieuw protest in Paramaribo

protest Paramaribo

“Leerkrachten en studenten opgelet. Dit is vooral jullie! Activist Stephano ‘Pakittow’ Biervliet is niet onder de indruk van de toespraak van president Bouterse op Revoplein. Hij roept de gemeenschap van Suriname op om weer te protesteren.

[quads id=1]

En dat zal plaatsvinden op vrijdag 6 maart. Bekijk de video met zijn oproep. Dit keer nemen de studenten het voortouw. Zijn jullie er ook (weer) bij? Of vinden jullie dat al die protesten geen nut hebben?

[quads id=1]

ABC online schreef et volgende: 6 maart 2010 wederom protesten tegen beleid regering; studenten nemen voortouw. Activist Stephano ‘Pakittow’ Biervliet is niet onder de indruk geweest van de toespraak van president Bouterse op revoplein.

[quads id=1]

Bouterse had moeten praten over hoe hij de problemen in het land gaat oplossen. Zegt Biervliet. De activist houdt op vrijdag 6 maart wederom een protest. De locatie hiervan is het Kerkplein en de doelgroep zijn studenten.

Pakittow verwacht wederom vergunning te krijgen voor dit protest, omdat hij zich de afgelopen keer heeft gehouden aan de regels van de DC.

[quads id=1]

Bekijk hier de video en geef het door aan een ieder:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland