Vader vermoordt bloedeigen zoon – politie Suriname (video)

Lees hier het officiële politiebericht omtrent de dodelijke kap partij in Suriname. Een vader die zijn zoon na een slepende ruzie heeft dood gekapt. Beiden waren dronken.

[quads id=1]

Zoon Tony Persaud laat een vrouw en 7 kinderen achter. Bekijk het bericht om te lezen wat er precies is gebeurd. en kijk (nogmaals) naar de video waarin de vrouw haar deel van het verhaal vertelt. We wensen de nabestaanden heel vee sterkte met dit verlies. wilt u ook uw mededelen tonen? Dat kan

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Vader kapt zoon na woordenwisseling dood. De 39-jarige Tony Persaud is op zaterdag 22 februari om het leven gebracht tijdens een kap partij. Dit geval vond plaats op een woonadres te Welgedacht C. in Suriname

Hij is overleden

De politie van het bureau Santo Boma kreeg via het Command Center de melding van een kap partij op de boven vermelde locatie. De wetsdienaren deden de plek van het gebeurde aan. Zij troffen een man met een kap verwonding in zijn buikstreek aan, waarbij Persaud kort daarna het leven heeft gelaten.

zoon Paramaribo

Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast. Persaud is gekapt door zijn 59-jarige vader Asokh G.

[quads id=1]

Slepende ruzie

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat het geval tussen de vader en zijn zoon een slepende ruzie is. Volgens verklaring van de partner van Persaud leefden de vader en zoon in onmin met elkaar. Ieder keer wanneer de vader dronken was, werden de zoon Persaud en zijn partner uitgescholden en met de dood bedreigd.

Op de bewuste dag was dat weer het geval. De zoon die ook onder invloed van alcohol verkeerde, kreeg een woordenwisseling met zijn vader. Tijdens de ruzie duwde Persaud zijn vader, waarbij de man op de grond kwam te vallen. Na die handeling te hebben gepleegd deed de zoon zijn woning aan om een bier te drinken.

[quads id=1]

Vader Ashok

Zijn vader kwam op een onbewaakt moment bewapend met een scherpvoorwerp op hem af, en bracht zijn zoon Persaud enkele snij- en steekverwondingen toe op het lichaam. Ten gevolge van de bloeding is Persaud neergestort. De vader is door de ingeschakelde politie aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is vader Ashok in verzekering gesteld.

Vader van zoon

Het lijk van Persaud is na overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het scherp voorwerp waarmee de vader zijn zoon Persaud heeft verwond is nog niet terecht. Het onderzoek wordt voortgezet door de afdeling Kapitale Delicten.

Tony laat een vrouw en 7 kinderen achter. Ze is in gesprek geweest met Louis Vismale, directeur van 1 voor 12. Kijk hier naar de video:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Dronken vader kapt bloedeigen zoon dood in Suriname

Video – Familie dood gekapte zoon uit Paramaribo heeft het enorm zwaar – 1 voor 12 Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected]amilienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland