Mijn lieve vrouw en onze moeder Lianda Riedewald uit Suriname is overleden

overleden Suriname
Hierbij maken de families Biekman, Haselhoef, Darson en Olijfveld het overlijden bekend van Lianda Riedewald uit Suriname. Zij was een fantastische vrouw en lieve moeder.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de bedroefde families heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Na een leven vol goedheid, zorgzaamheid, eerlijkheid en wilskracht heeft zij de strijd niet kunnen winnen. Na alle fijne jaren die wij met haar mochten beleven, hebben wij met tranen in ons hart afscheid moeten nemen van mijn fantastische vrouw, moeder, oma, zus, schoonzus, tante en nicht

Lianda Riedewald

Geboren 1-8-1955
Overleden Suriname 22-2-2020

Informatie omtrent de uitvaart wordt nog nader bekend gemaakt

Sterke aan de overige familieleden in het bijzonder Frederik Haselhoef, Biekman en Kinderen .

Namens de families
Biekman
Haselhoef
Darson
Olijfveld

Waka boeng Lianda

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland