Video – 20-jarige dronkaard zonder geldig rijbewijs rijdt man dood – politie Suriname

overleden Suriname

Een man in Suriname is overleden in het verkeer. Waarom? Omdat een 20-jarige jongen het nodig vond om met drank op achter het stuur te stappen.

[quads id=1]

De jongen was niet alleen dronken, zijn rijbewijs was ook al eerder in beslag genomen door de politie vanwege verkeersmisdrijven. Hij is dus NIET in het bezit van een geldig rijbewijs. Is toch vreselijk? Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie en bekijk de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Kijk ook naar de video, Een ooggetuige vertelt wat er is gebeurt. Vreselijk. Sterkte aan de familie

[quads id=1]

Verkeer Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Verkeerscrimineel jaagt Bromfietser de dood in. De 54- jarige bromfietser Mahinderpersad, Thakoerdat is op dinsdagmiddag 25 februari na een aanrijding overleden. De aanrijding vond plaats op de Fredericiweg te Nieuw Nickerie in Suriname tussen de bromfietsbestuurder en een autobestuurder.

Hij was dronken

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de 20-jarige autobestuurder A.R. onder invloed van alcohol deel nam aan het verkeer. Zijn rijbewijs was eerder ingevorderd door de politie vanwege verkeersmisdrijven waarvoor hij veroordeeld was. Als bijkomende straf kreeg A.R. ontzegging van de rijbevoegdheid voor maximaal 18 maanden. Deze bijkomende straf is nog niet verstreken.

[quads id=1]

Zonder rijbewijs

Het komt erop neer dat A.R. een auto bestuurde zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs. Deze verkeerscrimineel is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bekijk hier een video van Actionnieuws Suriname ervan:

[quads id=1]

Bron:

Verkeerscrimineel jaagt Bromfietser de dood in

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland