Het Coronavirus is nu ook in Zuid Amerika – video’s

coronavirus Suriname

Het Coronavirus komt helaas steeds dichter bij Suriname. Nu is ook in Brazilië de eerste besmetting met het virus vastgesteld. Tot vandaag waren het Caribisch gebied en Midden- en Zuid-Amerika vrij van het Coronavirus. Nu dus niet meer.

[quads id=1]

De zieke is een man. Vermoedelijk heeft hij het virus ‘meegenomen’ uit Europa. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video. Voorzichtig en wees alert mensen.

[quads id=1]

Eerste geval Brazilië

RTL Nieuws schreef het volgende: Tot nu toe zijn het Caribisch gebied en Midden- en Zuid-Amerika gevrijwaard gebleven van het nieuwe coronavirus, dat officieel Covid-19 heet. Maar in Brazilië werd vandaag voor het eerst een besmetting met het virus vastgesteld.

Eerste in Zuid-Amerika

Het is daarmee het eerste geval van het coronavirus in Zuid-Amerika. Het ministerie van Volksgezondheid en de lokale gezondheidsdiensten in São Paulo onderzoeken het geval.

[quads id=1]

Grootste stad

Het gaat om een 61-jarige man uit São Paulo die tussen 9 en 21 februari in Noord-Italië is geweest en symptomen van de ziekte vertoont, meldde het ministerie van Volksgezondheid. De man zit in isolatie in zijn huis.

[quads id=1]

Zorgen maken

“Het is duidelijk dat we ons zorgen maken”, citeerde een lokaal nieuwsportaal de Braziliaanse minister van Volksgezondheid Luiz Henrique Mandetta. De metropool São Paulo is de grootste stad van het land.

Video:


Bron:

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5035316/coronavirus-covid-19-virusziekte-japamica-kaaimaneilanden

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland