45-jarige man overleden – 10de verkeersslachtoffer – politie Suriname – video & foto’s

overleden Suriname
Hierbij het officiële verslag van de politie omtrent het verkeersongeval in Suriname waarbij een 45-jarige man om het leven is gekomen. Het ongeluk blijkt te zijn veroorzaakt vanwege een mankement aan de auto

[quads id=1]

Kijk ook naar een video en vele foto’s ervan. Laat dit bericht tevens een waarschuwing zijn voor anderen. Zorg ervoor dat je auto regelmatig een check krijgt. Geef het door aan anderen! Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent het ongeval en de identiteitsgegevens van het slachtoffer.

[quads id=1]

Verkeer Politie

Autobestuurder omgekomen bij verkeersongeval. De politie van het bureau Rijsdijk kreeg op maandag 24 februari via het Command Center de melding van een geval, waarbij een voertuig over de kop is gegaan en in een goot terecht kwam. Daarbij is de 45-jarige autobestuurder Rinno Asaf ter plaatse overleden. De ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de bestuurder vast.

[quads id=1]

Hilly’s farm Suriname

Het verkeersslachtoffer reed met zijn voertuig over de Indira Ghandiweg. Ter hoogte van Hilly’s Farm raakte de balljoint van zijn voertuig los, waardoor Asaf van de weg is geraakt. Hij belandde in een goot. Het vermoeden bestaat dat het voertuig ettelijke malen over de kop ging. Het voertuig is aanzienlijk beschadigd.

[quads id=1]

Afgestaan

Het ontzielde lichaam van Asaf is na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Bekijk hier een video ervan van Anthony Janki:

Bron:

Autobestuurder omgekomen bij verkeersongeval

Foto’s van Commissariaat Para
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland