Opgelet – Zonder kentekenplaat kunt u NIET deelnemen aan het verkeer – politie Suriname

verkeer Suriname
Een belangrijke mededeling van politie Suriname: Deelnemen aan het verkeer zonder kentekenplaat kan straks niet meer! Overtreders worden strenger aangepakt. Voertuigen kunnen zelfs in beslag worden genomen.

[quads id=1]

Bent u een autohandelaar, dan moet u zich aanmelden via een formulier. Bekijk onderstaand bericht van politie Suriname voor meer informatie daarover. Geef het door aan belanghebbenden zodat ze op de hoogte zijn. Goed nieuws toch? Het zal bijdragen aan de ordening van het verkeer.

[quads id=1]

Politie Suriname

Bekendmaking van de Commissie ‘Handelaren Kentekenplaat’. In het kader van de verdere ordening van het verkeer op de openbare weg zal de Commissie ‘Handelaren Kentekenplaat’ binnenkort het navolgende introduceren.

De commissie zal voor autohandelsbedrijven de “Handelaren kentekenplaat” introduceren wat erin moet resulteren dat men niet meer aan het verkeer zal kunnen deel nemen met voertuigen zonder kentekenplaten.

Het verkeer

[quads id=1]

Er zal streng worden opgetreden tegen personen die zonder kentekenplaten aan het verkeer deelnemen. Hun voertuigen zullen, zoals de wet dat voorschrijft, in beslag worden genomen.

Aan eigenaren van autohandelsbedrijven en anderen die in de auto verkoop branche zitten wordt gevraagd zich door middel van het aanmeld formulier, dat via de onderstaande link te bereiken is, aan te melden.

Aanmelden

[quads id=1]

hkp.politie.sr

Het online aanmelden zal mogelijk zijn vanaf maandag 24 februari tot en met zaterdag 29 februari 2020.

Hierna volgt de periode van de financiële afhandeling waarna de lounge zal plaatsvinden.

Bekendmaking van de Commissie ‘Handelaren Kentekenplaat’

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland