Foto’s & video – Onze 28-jarige collega, mattie en brada Donovan Kartowardi uit Suriname is overleden – uitvaart MORGEN

Hierbij het officiële overlijdensbericht van agent Donovan Kartowardi. Hij overleed afgelopen week na een ernstig verkeersongeval. Hij was 28 jaar. Vrienden, familieleden en collega’s gaan hem missen. Ze delen hun herinneringen aan hem op social media.

[quads id=1]

Bekijk de vele foto’s in het bericht en een video. De uitvaart zal MORGEN plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden. Wat een groot verlies. Wij van FamilieNieuws wensen het korps en de vele andere nabestaanden heel veel sterkte met het verlies.

[quads id=1]

Vriend Kartowardi Donovan, Ik zal je nooit vergeten,bedankt dat je me thuis, in het huis van je ouders,je familie hebt ontvangen,Jij die Ons,zonder naar ras, taal religie of huidskleur te kijken,Ons verwelkomde in je geliefde Landa Suriname,Sector Catharina Sophia, bedankt Omdat Ik uitstekend was als persoon en professional in oktober,wachtte Ik vandaag op je in mijn Ecuadoraanse Landa Ik betuig mijn condoleances aan je mooie familie in deze grote pijn aan je ouders,Katli,Ciano,je tantes, Neven,Neven en nichten Ik ZAL ALTIJD HERINNEREN EN HOUDEN VAN IK ZAL IN MIJN HART BEDANKT ZIJN VOOR MIJN VRIEND!!! Cian Amat hasta siempre amigo Donovan….

~Richard ~

Korps Politie Suriname maakt hierij de gegevens omtrent de uitvaart bekend.

[quads id=1]

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op zaterdag 22 februari 2020 is heengegaan, de aspirant agent van politie

Donovan Hervey KARTOWARDI op de leeftijd van 28 jaar

De begrafenis vindt plaats op woensdag 26 februari 2020 op de openbare begraafplaats te Calcutta in het district Saramacca.
Gelegenheid tot het nemen van afscheid is op woensdag 26 februari vanaf 10.00uur s’morgens tot 15.00 uur ten huize van de familie Kartowardi aan de Catharina Sophiastraat nummer 36 Saramacca Suriname.
Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.
Paramaribo, 24 februari 2020

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en video

[quads id=1]

Video:

Public Relations K.P.S.

Bron:

Overlijdensbericht Donovan Hervey KARTOWARDI

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland