Opgelet – Verkeer in Paramaribo gewijzigd ivm Dag Der Bevrijding en Revolutie Suriname

verkeer Paramaribo

Hierbij een belangrijke bekendmaking van politie Suriname. IVM de Dag Der Bevrijding en Revolutie, worden straks bepaalde delen van de stad Paramaribo gewijzigd.

[quads id=1]

U wordt ook dringend verzocht om uw voertuigen daar te verwijderen! Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden!

[quads id=1]

BEKENDMAKING WEG OMLEGGING I.V.M HERDENKING DAG DER BEVRIJDING EN REVOLUTIE

Het Korps Politie Suriname (KPS) maakt bekend dat in het kader van de herdenking van de Dag Der Bevrijding en Revolutie op maandag 24 februari 2020, omstreeks 16.00 uur het verkeer zal worden omgelegd op de navolgende kruisingen t.w.

[quads id=1]

a. Waterkant- Jodenbreestraat,
b. Maagdenstraat – Keizerstraat,
c. Knuffelsgracht – Maagdenstraat bij de Surinaamse Post Spaarbank (SPSB),
d. Waterkant- Keizerstraat bij het Waaggebouw.

Op weggebruikers cq. eigenaren wiens voertuig zich op dat moment binnen de aangegeven omlegging bevindt, wordt het beroep gedaan om voor 17.00 uur bedoelde voertuig te verplaatsen cq. verwijderen.

[quads id=1]

Indien hieraan geen gevolg wordt gegeven, zal het voertuig op kosten van de eigenaar door een sleepdienst worden verwijderd en naar de berging van desbetreffend sleepdienst worden gebracht.
Op de gemeenschap in het algemeen maar meer nog de weggebruikers in het bijzonder wordt het beroep gedaan gevolg te geven aan de oproep van de politie zoals bovenaangehaald en alle bevelen en aanwijzingen ter plaatse stipt op te volgen.

[quads id=1]

Het Korps Politie Suriname staat in dienst van de gemeenschap en rekent daarom op een prettige samenwerking!

Korps Politie Suriname
Public Relations

BEKENDMAKING WEG OMLEGGING I.V.M HERDENKING DAG DER BEVRIJDING EN REVOLUTIE