Ons lieve zusje Adeleida Clydesdale uit Suriname is er niet meer – foto’s en video

overleden Suriname

Je bent niet dood … je bent aan het slapen

Met deze droevige woorden en een emotioneel gedicht wordt bekend gemaakt dat de lieve gezellige Adeleida Clydesdale er niet meer is. Ze was ook bekend als Ade. En speelde slagbal.

Bekijk het bericht om het gedicht te lezen en bekijk de overige foto’s en video. De uitvaart zal plaatsvinden te Onverwacht Suriname. Maak contact met de familie, er zal een bus aanwezig zijn. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van familieNieuws wensen alle familieleden, vrienden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

Lekker koken. Netjes schoonmaken. Mooi haren vlechten en weaven. Het hard slaan van een slagbal op het veld. Lachen. Zal ik dat nooit meer zien? Gezellig was je in het leven tot dat je nu heb opgegeven. Je bent echt ver zoals de ster. Ik heb zitten denken hoe je was. Daar lig je nu,  in een koude kast. Het leven laat me wel even beven. Je bent ver weg. Ver weg ver weg.  Ik kan jou niet meer ontmoeten maar wel nog voor een laatste keer groeten.

Blaka meid rust zacht.
Adeeeeeeeee ik blijf je herinneren

Here wees voor haar geen rechter maar een zaligmaker.
Je bent niet dood. je bent aan het slapen. Rust zacht zus Ade

~ Naro ~ 

Overleden onze

liefste zusje, zus, tante, zwageres en moeder

Adeleida Clydesdale

Hieronder wat informatie voor de mensen die de dedeosso en begrafenis willen bijwonen. Geef het door aan belanghebbenden

De dede osso wordt op woensdag 26 februari 2020 van 20.00 uur tot 00.00 uur gehouden aan de Marowijnestraat no 107 

De begrafenis zal op donderdag 27 februari 2020 plaatsvinden te Onverwacht Suriname  (Bose)

Voor de mensen die geen vervoer hebben wordt er een bus ingezet. Deze zal vertrekken vanaf het lijkenhuis. Maakt u contact hierover met de familie aan de Marowijnestraat 107. Geef het door aan belanghebbenden

Bekijk hier de gedeelde foto’s en video: