In de steek gelaten vrouw uit Paramaribo met hulp van KBS uit huis gehaald – 1 voor 12 Suriname – video’s en foto’s

brandweer Paramaribo
Heel triest: Haar lichaam was letterlijk aan het wegrotten en ze smachtte naar medische behandeling. Mevrouw was aan haar lot overgelaten. Ze keek de dood in de ogen.

[quads id=1]

Niermala uit Paramaribo is afgelopen week WEDEROM in de steek is gelaten. Dit tot ergernis van directeur Louis Vismale van 1 voor 12 Suriname.  Maar dankzij een team van Sozavo kon mevrouw geplaatst worden in een ander tehuis. De muren moesten wel opengebroken worden om de vrouw van rond de 200 kilo het huis uit te krijgen. De brandweer moest helpen!  Kijk naar de verdrietige maar ook fantastisch indrukwekkende video’s en foto’s. Let op de beelden kunnen soms een beetje vervelend overkomen. Laten we met zijn allen het werk van de stichting steunen. Ze doet veel voor de gemeenschap, maar ze kunnen het niet alleen. Geef het bericht daarom door aan een ieder zodat ze de kracht en het fantastische werk van de stichting kunnen waarnemen. Samen staan we sterk!

[quads id=1]

Mevrouw uit Paramaribo

De 41-jarige Niermala Dewnarain heeft nu al jaren een zeer zeldzame ziekte. Een ziekte waar medici hier in Suriname geen antwoord op hebben.

Plotseling ziek

Ze werd plotseling ziek aan beiden benen en heeft moeite om zichzelf te onderhouden. Stichting 1 voor 12 Suriname ging vorig bij haar langs om te kijken welke hulp ze haar konden bieden.

[quads id=1]

1 voor 12 Suriname

Na vele teleurstellingen heeft de stichting deze week samen met een team van het ministerie Sozavo onder leiding van minister André Misiekaba, het voor elkaar gekregen dat mevrouw toch verplaatst kon worden naar huize Evie. Maar dat was niet gemakkelijk. Het huis moest opengebroken worden om de mevrouw van rond de 200 kilo het huis uit te krijgen. Maar het is gelukt. Velen handen maken licht werk.

Bekijk de video

Bekijk de indrukwekkende video van een verslag daarvan.
Bekijk hier de nieuwe video:

[quads id=1]

En de foto’s. Good job KBS:

Bekijk hieronder de eerdere droevige video’s van mevrouw Niermala. Let op: Beelden kunnen een beetje vervelend overkomen. Houdt u daar aub rekening mee::

[quads id=1]

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpend verhaal met een ieder!

Laten we met zijn allen blijven steunen. Want samen staan we sterk.
Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

[quads id=1]

Maak contact

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Eerdere berichten:

Video – De 41-jarige Niermala uit Suriname leeft al 4 jaar met een zeer zeldzame ziekte

Update video – Niermala uit Suriname met zeldzame ziekte krijgt donaties

“De artsen willen me niet meer helpen” 42-jarige Niermala is ernstig ziek – 1 voor 12 Suriname (video’s)

video – 1 voor 12 Paramaribo op bezoek bij mevrouw van Engel en haar zoon

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.