Enorme billboard van president Bouterse midden in de stad Paramaribo

0

Ter ere van de veranderingen en ontwikkelingen die hij teweeg heeft gebracht, is president Desiré Bouterse geëerd met een billboard.

Als je naar de Centrale Markt te Paramaribo gaat zul je verrast worden door een supergrote poster van de president. Bekijk het bericht voor meer informatie en om de volledige billboard te bekijken.

Ter ere van de veranderingen en ontwikkelingen die hij teweeg heeft gebracht, is president Desiré Bouterse geëerd met een billboard. Aan de vooravond van 40 jaar Dag der Bevrijding en Vernieuwing op dinsdag 25 februari heeft de gemeenschap van de Nationale Democratische Partij (NDP), ressort Paramaribo Centrum, dit billboard op vrijdag 21 februari onthuld.

De illustratie staat aan de zijgevel van de Centrale Markt Paramaribo.

“Een billboard spreekt en leiders moeten geëerd worden voor hun goede daden, en dat hebben wij gedaan in de vorm van een billboard”, zegt Orpheo La-Main van de adviesraad NDP Centrum.

De tekst “Durf groot te denken” geeft volgens La-Main aan dat wij in ons zelf moeten geloven. “Wij Surinamers doen niet onder voor buitenlanders. Alleen moeten we georganiseerd zijn en positiever denken.”

Er is gekozen voor de Centrale Markt, omdat deze in het centrum van Paramaribo ligt en dagelijks duizenden bezoekers deze locatie aandoen.

Bouterse Paramaribo

Bron:

President Bouterse geëerd met billboard

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.