28-jarige Agent Donovan overleden na aanrijding – Politie Suriname – foto’s

overleden Suriname

Lees hier het officiële politiebericht omtrent de dood van de 28-jarige politieagent Donovan Kartowardi. Hij overleed na een aanrijding in Suriname.

[quads id=1]

Hij was op de motor en werd geraakt door een auto die op de berm stond geparkeerd. De chauffeur wilde net de weg oprijden. Bekijk het bericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Kijk ook naar de foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen de collega’s en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Politieambtenaar kort na aanrijding overleden. De 28-jarige politieambtenaar Donovan, Kartowardi is in de avond van zaterdag 22 februari kort na een aanrijding op de Oost west verbinding, ter hoogte van kilometer 54 te Freyburg in het district Saramacca, overleden.

overleden Suriname
Foto van actionnieuws

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de adspirant agent van politie Kartowardi op een dienst motorfiets reed, komende vanuit de richting van Groningen en gaande in de richting van Calcutta in het district Saramacca. Gekomen ter hoogte van kilometer 54 kwam agent Kartowardi in botsing met een personenauto die bestuurd werd door de 66-jarige B.D.

[quads id=1]

Volgens verklaring van B.D. stond zijn personenauto op de rechter berm geparkeerd met front in de richting van Calcutta. Voorts dat hij in zijn voertuig stapte en vervolgens een manoeuvre maakte om op de weg te keren. Tijdens deze manoeuvre ontstond er een zware aanrijding tussen de automobilist en de politieman op de motorfiets.

Agent Kartowardi werd zwaar gewond met de ambulance overgebracht naar de polikliniek te Tijgerkreek, alwaar het verpleegkundig personeel constateerde dat hij geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van de politieambtenaar vast.

[quads id=1]

De aspirant agent van politie Kartowardi was werkzaam op het politiebureau Calcutta te Saramacca.

De autobestuurder B.D. is na verhoor heen gezonden maar zijn rijbewijs is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd. De twee voertuigen zijn ter herkeuring in beslag genomen door de politie.

[quads id=1]

Bron:

https://www.politie.sr/politieambtenaar-kort-na-aanrijding-overleden/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland