Vrouw aangereden door criminelen – politie Suriname

politie Suriname

Een vrouw is aangereden in het verkeer. Ze is met een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis te Paramaribo Suriname. Ze kwam in een frontale botsing met 3 criminelen.

[quads id=1]

Ze werden achtervolgd door de politie. De politie heeft 1 van ze, Maikel, kunnen aanhouden. De rest wist te vluchten. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Politie Suriname

Inbreker aangehouden en opgesloten. De 36- jarige Maikel A. is op woensdag 20 februari, kort na een inbraak in een woning aangehouden. De politie van het bureau Lelydorp kreeg in de ochtenduren van dezelfde dag de melding van de diefstal door middel van braak op een woon adres in hun ressort.

Inbrekers

De inbrekers hadden het woonadres in een voertuig aangedaan. Getuigen gaven het kenteken nummer van dat voertuig door aan de politie. Kort daarna signaleerden politieambtenaren van het bureau Rijsdijk en het Regio Bijstand Team Midden het voertuig in kwestie en zetten de achtervolging in.

[quads id=1]

Tijdens de achtervolging veroorzaakten de inbrekers een frontale botsing met een tegenligger. De bestuurster van dat voertuig moest per ontboden ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

drie criminelen

Er bleken drie criminelen in de vluchtauto te zitten. Twee zagen kans te ontkomen door een bosschage in te vluchtten. De derde crimineel, die de auto bestuurde, werd aangehouden. Het betreft in deze de 36- jarige Maikel A.

[quads id=1]

In de vluchtauto zijn de goederen aangetroffen die weggenomen waren op het woonadres in het politie ressort Lelydorp Suriname. Daarnaast zijn ook andere spullen in de auto aangetroffen die hoogstwaarschijnlijk ook van misdrijf afkomstig zijn.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Maikel, A. ingesloten. Er wordt gewerkt aan de aanhouding van zijn voortvluchtige kompanen.

Bron:

Inbreker aangehouden en opgesloten

Foto is een voorbeeldfoto
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland