Opgelet – Oplichter ‘verkoopt’ percelen – politie Suriname zoekt benadeelden

Suriname politie
Vreselijk, sommige mensen werken keihard om eindelijk een perceeltje te kopen en dan gebeurt dit.

Opgelet. Ene Hizkia uit Suriname heeft een man enorm benadeeld met de verkoop van percelen! De man is duizenden SRD’s kwijt. De percelen bleken van derden te zijn.

[quads id=1]

Lees het officiële politiebericht voor meer informatie. Het vermoeden bestaat dat er meerde mensen zijn opgelicht. De politie roept daarom de benadeelden op om contact te maken. Geef het door aan mensen die je kent. Misschien zijn ze ook opgelicht.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Oplichter ingesloten; Recherche Midden roept benadeelden op. De 26-jarige Hizkia R. is op zondag 16 februari door de recherche van Regio Midden aangehouden voor oplichting. Hiskia wordt ervan verdacht door middel van het opmaken van valse documenten percelen te hebben verkocht aan derden.

[quads id=1]

14 percelen

Een benadeelde deed in de maand oktober van het vorig jaar aangifte van de opliching tegen Hizkia. De benadeelde verklaarde veertien percelen te hebben gekocht bij Hizkia voor een bedrag groot 70.000 Surinaamse Dollar. Naderhand bleek dat al de percelen aan derden toebehoorden. De benadeelde deed aangifte bij de politie en Hizkia werd opgespoord en aangehouden.

[quads id=1]

Maak contact

De politie vermoedt dat Hizkia meer mensen heeft opgelicht. Die personen mogen in contact treden met de afdeling Recherche van Politie Regio Midden ondergebracht op het politie bureau De Nieuwe grond.

Bron

Oplichter ingesloten; Recherche Midden roept benadeelden op

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland