Mijn lieve vrouw en onze moeder Rosa Badripersad -Ramrekha uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
Haar levensbaan is afgelopen, de hemel gaat nu voor haar open

Hierbij maken we bekend dat onze lieve Ro, ma, nani, oma en adjie, Rosa Badripersad -Ramrekha uit Paramaribo is overleden. Wij hebben met eerbied gevolg gegeven aan haar laatste wens en hebben in besloten kring afscheid van haar genomen.

[quads id=1]

U bent bij deze uitgenodigd en van harte welkom voor een informeel samenzijn met de nabestaanden. Bekijk het bericht voor meer informatie daarover. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wens en de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Onze

Rosa Badripersad – Ramrekha

Uit Paramaribo heeft het tijdelijke met het eeuwige verwisseld

De levensbaan is afgelopen,
hemel gaat nu voor haar open,
ze is voor altijd thuis gebracht.

Rust zacht lieve Ro, ma, nani, oma en adjie.

Op 18 februari 2020, is op 73 jarige leeftijd van ons heengegaan,
onze zorgzame lieve echtgenote, moeder, grootmoeder en overgrootmoeder Rosa Badripersad-Ramrekha.

Namens de familie,

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie

[quads id=1]

overleden Paramaribo

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland