Dronken vader kapt bloedeigen zoon dood in Suriname

vader Suriname
Een vader heeft zijn bloedeigen zoon vermoord. De familie Persaud is in diepe rouw gedompeld. wat een verdriet. Een verschrikkelijk familiedrama in Suriname.

[quads id=1]

Een ruzie tussen vader en zoon is vreselijk uit de hand gelopen. Vader heeft zijn zoon gekapt met een houwer. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent het incident. En bekijk de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Er was drank in het spel. Drank maakt meer kapot dan je lief is. Laat het een waarschuwing zijn voor een ieder! Sterkte voor de familie.

[quads id=1]

Vader in Suriname

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Vader kapt zoon dood te Welgedacht C-weg.

Tony Persaud (38) heeft zaterdagavond het leven gelaten, nadat hij gekapt is geworden door zijn vader. Het drama vond plaats te Welgedacht C-weg. Politiewoordvoerder, hoofdinspecteur Humphrey Naarden, zegt aan Starnieuws dat het slachtoffer ter plekke is overleden aan de opgelopen verwondingen.

[quads id=1]

Uit de hand gelopen ruzie

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat vader en zoon die op één terrein wonen, ruzie met elkaar hebben gekregen. Volgens verklaringen leefden die twee enige tijd in onmin met elkaar. Gisteravond ging het weer mis. De vader was dronken en bedreigde de zoon dat hij hem zou doodkappen.

Op gegeven moment ontstond er een handgemeen tussen die twee. Ook de zoon had gedronken. Na de schermutselingen zat de zoon buiten onder een afdak een biertje te drinken. De vader kwam terug met een houwer. Hiermee heeft hij het slachtoffer kapverwondingen toegebracht op het bovenlichaam en aan de handen.

[quads id=1]

Overleden

Toen de ambulance aankwam, bleek de man al te zijn overleden. De vader is aangehouden door de politie van Santo Boma. Na ontnuchtering zou hij worden voorgeleid.

Bron:

https://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/57194

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland