Waarom gaat mijn vriend zo vaak op vakantie naar Paramaribo? Anoniem Amsterdam

vakantie Paramaribo
De 27-jarige Chantal heeft een relatie met Eddie. Een hardwerkende zakenman uit Paramaribo. Als hij in Amsterdam bij Chantal is, dan gaat alles prima. Maar Eddie gaat heel vaak op vakantie naar Suriname.
Chantal vraagt zich af of dat wel normaal is. Eddie is daar voornamelijk om zijn moeder te verzorgen, maar hij heeft ook een ex daar en twee kinderen.

[quads id=1]

Zelf is Chantal nooit naar Paramaribo geweest. Eddie zegt dat het niets voor haar is. Heeft hij gelijk of moet Chantal zich zorgen maken? Heeft Eddie een dubbelleven? Of moet Chantal juist blij en trots zijn op een man zoals Eddie? Een verzorgende man die tijd en aandacht besteed aan zijn moeder en kinderen? Lees haar verhaal en trekken jullie maar een conclusie. Kan ze hem wel vertrouwen?

Chantal uit Amsterdam

Lees ook: Mijn man heeft al ons geld uitgegeven aan tjieng meids tijdens zijn ‘bouw’ vakantie in Paramaribo – anoniem Nederland

Hallo FamilieNieuws. Ik lees elke dag jullie verhalen en ik denk er al een hele tijd aan om jullie te schrijven en om jullie advies te vragen over mijn relatie. Ik ben Chantal ik ben half Surinaams en half Nederlands. Ik heb 3 jaar een relatie met Eddie hij is 43 jaar en ik ben 27 jaar

[quads id=1]

Eddie woont ongeveer 20 jaar in Amsterdam. Maar hij is in Paramaribo geboren. Ik niet. Mij vader wel. Mijn vader woont inmiddels weer in Suriname maar het contact tussen mijn vader en ik is niet zoals het zou moeten zijn. Ik ben zelf nog nooit in Paramaribo geweest. Laten we het over mijn Eddie hebben.

Surinaams bedrijf

Eddie is wel een handwerkende Surinamer. Hij heeft een bedrijf in Nederland een Surinaams bedrijf. Hij gaat regelmatig op vakantie naar Suriname. Hij zegt dat het geen vakantie is. Hij gaat voor zijn moeder en zijn kinderen. En hij werkt daar gewoon door. Ik noem het vakantie want als hij daar zit is hij altijd aan het chillen ergens. In een hotel, aan het water of ergens in een goed restaurant. Hij gaat misschien wel 5 keer per jaar. Nu zit hij er ook en blijft een maand.

Lees ook: Ik ben nooit op vakantie gegaan naar Paramaribo. Maar mijn vriend gaat met zijn ex en kinderen – anoniem Nederland

Hij zegt steeds dat Suriname niets voor mij is en dat ik het niets aan ga vinden. Ik heb een zoontje van 7 jaar. Eddie zegt altijd dat ik hem niet achter moet laten. Hij vindt dat een moeder haar kind nooit achter moet laten bij mensen. Meenemen naar Suriname is geen optie. Hij zegt dat Suriname geen land is voor een kind. Dat is ook zo, ik zou mijn kind ook niet mee willen nemen. Door Eddie gaat hij niet naar een oppas. Ik werk tijdens schooluren. En als er echt is is dan kan hij wel een uurtje naar mijn moeder of mijn zusje.

Problemen met zijn vader

[quads id=1]

Ik ben heel voorzichtig met mijn zoontje. Dit komt ook door problemen met zijn vader. Ik was altijd bang dat hij hem zou ontvoeren. (maar dat is een lang en heel ander verhaal)
Eddie heeft 2 kinderen in Suriname. Hij is echt gek op zijn kinderen. Hij zegt ook dat hij daar gaat voor zijn kinderen. Ik heb geen reden om hem te wantrouwen als hij hier is, maar de laatste keren begin ik echt te balen als hij in Suriname is. Hier in Nederland kan ik hem elke minuut van de dag appen. Maar in Suriname is hij juist heel vaak onbereikbaar. Hoe komt dat? Is het bereik daar zo slecht. Als hij in Suriname is heeft hij een Surinaams nummer. Heel irritant

Bij zijn moeder

In Suriname logeert hij altijd bij zijn moeder. Ik ken haar niet. Nu na 3 jaar, nooit ontmoet

[quads id=1]

Hij gaat ook wel naar huis van zijn ex en de kinderen. Ze zijn 10 en 12 jaar. Hij was met die moeder toen hij al in Amsterdam woonde. Dus die moeder was een soort van vakantie liefde. Een vaste vriendin als hij in Suriname was. Ze is twee keer zwanger geraakt. Hij zorgt goed voor haar en haar kinderen. Ik maak me om haar niet echt zorgen. Zij is juist blij als hij niet in Suriname is. Dat heeft hij vaker gezegd.

Jaloers
vakantie Paramaribo
Voorbeeldfoto van therighthairstyles.com

Dus ik heb eigenlijk geen reden om jaloers te zijn of te twijfelen aan Edddie. Maar de laatste tijd voel ik me gewoon heel onzeker. Misschien heeft hij daar wel een andere vakantie liefde, want zijn leven in Suriname is voor mij als een zwart gat. Ik weet helemaal niets. Eddie is nu in Paramaribo. Ik ben gewoon zenuwachtig. Misschien ben ik gewoon bang om hem kwijt te raken aan iemand anders. Ik ben jaloers als hij er niet is.
Maar op deze manier leven is toch ook niets? Ik weet dat je je man moet vertrouwen maar ik ben heel onzeker.

[quads id=1]

Vakantie Paramaribo

Lees ook:

Anoniem – Ik schrijf nu vanuit een hotel in Paramaribo. Mie lob ing. Vakantie Suriname

Ik ben heel benieuwd naar jullie ideeën over mijn vent die op vakantie is in Paramaribo. Zeggen jullie aub niet dat ik dom. Kijk, hij is een hardwerkende man. Met zijn moeder en zijn kinderen gaat het ook gewoon goed. Waarom moet hij zo vaak daar naartoe? Terwijl ik dit schrijf voel ik me weer egoïstisch. Ik heb mijn moeder om de hoek en mijn kind is altijd bij me.

[quads id=1]

Maar je leest vaker van die rare verhalen dat mannen stiekem een tweede gezin hebben ergens anders. Misschien heeft hij toch nog stiekem een relatie met zijn vakantie liefde waar hij kids mee heeft. Ik vind het moeilijk hoor Ik ben nu 3 jaar met hem. Misschien moet ik de relatie gewoon stoppen. Die jaloerse gevoelens van mij zijn niet mee te leven. Maar waarom moet hij zo vaak naar Paramaribo? Maar wie ben ik. Ik ben maar zijn vriendinnetje. Ik kan onmogelijk eisen dat hij maar 2 keer naar zijn moeder en zijn kinderen gaat. Toch? Hij dumpt me waarschijnlijk direct.

Trots op onze relatie

Hij heeft me vaker gezegd dat hij zo trots is op onze relatie omdat ik hem vrij kan laten en loslaat. Hij moest eens weten hoe ik me echt voel. Hij houdt er niet van als een vrouw jaloers doet en hem steeds dingen vraagt. Dat doet hij ook niet bij mij.

[quads id=1]

Maar hij is zo leuk. Zo lief en een hele leuke papa voor mijn zoon. Hij is fantastisch als we samen zijn. En zegt me dan dat hij keihard werkt en een mooie toekomst voor mij en mijn zoon voor ogen heeft. Dan voel ik me zo schuldig.

Zijn moeder

Lees ook: Mijn vriend gaat op vakantie naar Paramaribo en ik mag niet mee – anoniem Suriname

Is het niet raar dat ik zijn moeder ook niet ken? Hij zegt me wel dat ze niet makkelijk is. En dat ze wel altijd naar me vraagt. Misschien vindt hij het gewoon nog niet de tijd om kennis te maken met zijn moeder. Ik vraag me af of ze weet dat Eddie en ik echt een relatie hebben. Zijn kinderen ken ik wel. Maar dat komt omdat ik soms ook in de kamer ben als ze appen. Hij betrekt mij soms in hun gesprekken maar verder weet ik helemaal niets over het leven van Eddie in Paramaribo. Moet ik me zorgen maken? Wat denken jullie? Ik denk soms dat hij mij in de steek gaat laten en weer terug gaat naar Suriname.

Perfecte leugenaar

Lees ook:

Mijn vriend is zogenaamd ziek geworden tijdens zijn vakantie in Paramaribo – anoniem Nederland

Ben ik onnodig onzeker of is hij echt een perfecte leugenaar? Ik heb eigenlijk alweer spijt dat ik jullie heb geschreven. Straks komt hij erachter. Dat gaat een ramp zijn. Ik ben toch benieuwd naar jullie adviezen.

[quads id=1]

En voordat jullie mij ondankbaar vinden. Ik ben ook heel trots op Eddie. Dat hij een succesvolle man is die hard werkt, nooit laat uitslaapt en altijd zijn afspraken nakomt. En iemand die zijn moeder, kinderen en ex verzorgt zonder te klagen is toch eigenlijk een droomvent?

Gerelateerde verhalen:

Terwijl mijn man op vakantie was in Paramaribo heeft zijn tweede vriendin me uit zijn huis gezet – terwijl ik zwanger ben Anoniem Suriname

Anoniem – De vader van mijn kind woont in Paramaribo. Hij weet niet eens dat ze bestaat. Vakantie Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig