Sollicitatie oproep Ministerie van Onderwijs Suriname

vacature Suriname
Er is een openstaande vacature bij het Onderdirectoraat Beroepsonderwijs van het Ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur Suriname.

[quads id=1]

Ze zijn opzoek naar een Onderwijskundige medewerker. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie omtrent de functie en de vereisten. Ben jij de juiste kandidaat? Solliciteer dan! Is het niets voor jou maar ken jij iemand die perfect past bij de job? Stuur het dan door naar de belanghebbende. Succes

[quads id=1]

Minowc Suriname

Bekijk onderstaande brief voor meer informatie omtrent de vacature. Geef het door aan belanghebbenden

vacature Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland