Politie Nederland zoekt rover met wit masker en rasta haar – video’s

politie Nederland

De politie in Nederland vraagt hulp bij het oplossen van een reeks overvallen. 1 van de overvallers had een wit masker op en had opvallend rastahaar

[quads id=1]

De politie komt graag in contact met mensen die informatie hebben over de overvallen of overvallers. ,,Ook als u iemand kent die witte maskers heeft of had, met name in combinatie met een rasta-kapsel, kan u het onderzoek mogelijk verder helpen’’, Aldus de politie. Bekijk het bericht voor meer informatie. En kijk ook naar de eerdere video’s omtrent de overvallen. Geef het door aan anderen wellicht kunnen ze helpen.

[quads id=1]

Overvallen in Nederland

De Stentor Nederland – Witte maskers en rasta-haar: mogelijk verband woning overvallen Ermelo, Hierden en Vierhouten. De overval op een woning aan de Julianalaan in Ermelo op zaterdag 8 februari heeft mogelijk verband met eerdere overvallen in Hierden op 23 januari en Vierhouten in maart vorig jaar. Daarom roept de politie nogmaals getuigen van deze drie woning overvallen op zich te melden.

Lees ook:

‘Zwarte’ Chinezen waren van plan overval te plegen’

Opvallende rasta

Op basis van het onderzoek tot dusver denkt de recherche dat het om jonge mannen gaat, één van hen heeft vermoedelijk opvallend halflang rasta-haar.

[quads id=1]

De overvallers in Vierhouten droegen zoals eerder gemeld maskers. Maar in het programma Opsporing Verzocht werden waarschijnlijk niet de juiste maskers getoond. De recherche vermoedt nu dat de daders geen witte maskers droegen met zwarte wenkbrauwen, snor en sik, maar effen witte maskers.

politie Nederland
De recherche gaat er nu van uit dat de overvallers in Vierhouten effen witte maskers droegen zoals op deze foto. © Politie.nl
Maskers en rasta

De politie komt graag in contact met mensen die informatie hebben over de overvallen of overvallers. ,,Ook als u iemand kent die witte maskers heeft of had, met name in combinatie met een rasta-kapsel, kan u het onderzoek mogelijk verder helpen’’, aldus de politie, die er verder op wijst dat zulke maskers zeker rondom carnaval veel worden gebruikt en dat daarom ‘niet zomaar iedereen die over zo’n masker beschikt kan worden aangehouden. Uiteraard wordt er eerst goed onderzoek gedaan om te bekijken of er verdenkingen tegen iemand bestaan’.

[quads id=1]

Echtparen overvallen

Lees ook:

Vrouw overleden door politie kogel – Politie Nederland schiet op vrouw in de buurt van basisschool (video’s)

Op 23 januari werd een echtpaar door twee mannen overvallen in hun woning aan de Zuiderzeestraatweg in Hierden. Ze moesten spullen afgeven en de sleutels van hun grijze Porsche Cayenne. Bij de overval op een ouder echtpaar in Vierhouten namen de daders in maart 2019 de auto van de bewoners en een kluis met sieraden mee. De auto en de opengebroken kluis werden teruggevonden in een bosperceel bij Elspeet. Een ouder echtpaar en hun kleindochter zijn zaterdagavond 8 februari in Ermelo door drie mannen bedreigd met een wapen. Ze werden zo’n drie kwartier vastgehouden in hun vrijstaande woning aan de Julianalaan, maar bleven ongedeerd.

Video over de overval in Ermelo:

[quads id=1]

Een eerdere uitzending van Opsoring verzocht erover:

Gerelateerde berichten:

Video’s – Politie Nederland heeft nieuwe informatie over vermiste studente Bansi uit Suriname

Dode mensen aangetroffen in bioscoop – politie Nederland zoekt deze man (video’s)

Bron:

https://www.destentor.nl/ermelo/witte-maskers-en-rasta-haar-mogelijk-verband-woningovervallen-ermelo-hierden-en-vierhouten~a44c12df/

Geschreven door Benny Koerhuis
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland