Man koopt nep rijbewijs omdat hij steeds zakt voor examen – politie Suriname

Paramaribo Rijbewijs
Hij had geen rijbewijs. Het lukt hem maar niet om het rijexamen te halen. Dus besloot hij er maar 1 te kopen. Een man is in Suriname aangehouden tijdens een verkeerscontrole.

[quads id=1]

De agenten constateerden dat hij een nep rijbewijs had. De man heeft toegegeven dat hij het heeft gekocht. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Is het echt zo moeilijk om je rijbewijs te halen? Wist jij dat je ze ook kon kopen?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Bestuurder met valse rijbewijs aangehouden tijdens operatie Alpha. De 31-jarige autobestuurder Jeffry is op zaterdag 15 februari tijdens operatie Alpha door de politie aangehouden.

[quads id=1]

Nep rijbewijs

De politie was bezig met verhoogde verkeerscontrole en werd de bestuurder het stopteken gegeven, waaraan hij gevolg gaf. Tijdens de controle van de autobescheiden en zijn rijbewijs, werd geconstateerd dat hij deze autobestuurder een vervalste rijbewijs in zijn bezit had. Jeffry werd terstond aangehouden.

[quads id=1]

Rijbewijs gekocht

Hij verklaarde tot twee keer toe te zijn afgewezen voor zijn rijexamen in Suriname, waardoor hij ertoe overging een valse rijbewijs te kopen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de autobestuurder ingesloten. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Fraude.

Bron:

Bestuurder met valse rijbewijs aangehouden tijdens operatie Alpha

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland