Enorme vechtpartij te Sunnypoint Suriname

vechten Suriname
Een enorme vechtpartij in een Suriname. In Sunnypoint! Het begon met een ruzie tussen twee meisjes. Vermoedelijk van 2 verschillende jeugdbendes!

Toen 1 van de vaders zich ermee bemoeide en een meisje klapte, begon de hele buurt mee te doen. Meer dan vijftig buurtbewoners hebben zich daarbij met houwers, flessen, stenen en tuingereedschap bewapend. Bekijk het bericht voor meer informatie. De politie heeft meerdere mensen meegenomen. Waarom zijn er jeugdbendes in Suriname?

[quads id=1]

Sunnypoint Suriname

De ware Tijd Suriname schreef het volgende: ENORME VECHTPARTIJ TE SUNNYPOINT. Een slepende ruzie tussen twee groepen jeugdigen eindigde vrijdagmiddag in een grote vechtpartij te Sunnypoint toen ouders om rekenschap vroegen.

[quads id=1]

Politie Suriname

Meer dan vijftig buurtbewoners hebben zich daarbij met houwers, flessen, stenen en tuingereedschap bewapend. De politie was snel ter plaatse en niemand raakte gewond.

Lees ook:

https://www.familienieuws.com/2019/03/12/video-meer-over-de-moord-te-sunny-point-man-verantwoordelijk-voor-1-dode-en-4-gewonden-suriname/

De redactie verneemt dat twee groepen jeugdigen al enige tijd tegen elkaar vechten. Vrijdagmiddag gingen ouders van een der partijen rekenschap vragen bij leden van de andere partij.

[quads id=1]

Vader van een meisje

Daarna nam de vader, die lid is van de Centrale Inlichtingen en Veiligheidsdienst (CIVD), het voor zijn dochter op en gaf een van de vrouwen van de andere partij een klap. Dat heeft geleid tot de vechtpartij.

Meegenomen door de politie

[quads id=1]

De politie van Santodorp die voor onderzoek ter plaatse was, was genoodzaakt om assistentie te vragen om vernieling van het politievoertuig en verdere escalatie te voorkomen. Er werden in totaal acht personen naar het bureau afgevoerd. Allen werden na te zijn verhoord heengezonden

Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2018/09/17/video-vrouw-doodgeschoten-in-suriname-6-anderen-raakten-gewond/

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/02/22/enorme-vechtpartij-te-sunnypoint/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland