BlackNieuws – Zware mishandeling: Man stopt peper tussen de benen van zijn vrouwen – video’s Afrika

vrouwen Afrika
En bizar bericht omtrent zware mishandeling van 2 vrouwen in Afrika. Ze zijn getrouwd met 1 man. Hij heeft de twee op wrede wijze behandeld. Hij sloeg ze en stopte peper in hun geslacht.

Ook liet hij zijn kinderen meekijken als hij omgang met ze had en hij dwong ze om zijn zaad te drinken. Dit is toch geen man, eerder een beest? Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video’s erover.

Man uit Afrika

vrouwen Afrika

Een man in Afrika, Samaila Nusa, is door de politie in de cel gegooid. De man heeft zijn twee vrouwen, Fatima Salisu en Hadiza Musa, maanden lang opgesloten in een kamertje. Ze waren al die tijd geketend aan handen en voeten. De vrouwen hadden over hun hele lijf verwondingen. Vermoedelijk vanwege de zware mishandeling. De man is lid van een extreme sekte.

Opgesloten

Naast de vrouwen had hij ook 3 van zijn kinderen opgesloten. De kinderen hebben alles zien gebeuren. Ze waren namelijk in dezelfde kamer opgesloten. De kinderen waren van een andere vrouw.

Er zijn vreselijke dingen gebeurd in die kamer. Nadat de man zijn vrouwen misbruikte werden ze gedwongen om zijn zaad op te drinken. Hij knipte hun haar en nagels en liet de vrouwen het met peper opeten. Tevens propte hij hun geslacht vol met hete pepers.

Zwanger

vrouwen Afrika

1 van de vrouwen werd zwanger. Ze moest verschillende gevaarlijke drankje drinken zodat de baby zou sterven. Dat is ook gebeurd.
Gelukkig werden ze gered. Dankzij de moeder van 1 van de vrouwen. Ze had al een tijdje niets van haar dochter gehoord. Gelukkig maar. Bekijk hieronder de video’s ervan.

Video’s:

Bekijk hier een video ervan. Kijk vanaf minuut 5.23;

Lees meer hierover in onderstaande berichten:

https://myfmghana.com/2020/02/11/man-chains-wives-childrenforces-them-to-drink-his-semen-photos/

https://www.bbc.com/pidgin/tori-51383387

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland