Uitnodiging Leger des Heils Suriname – Youth Councils

Leger Des Heils Suriname

Hierbij een uitnodiging van het Leger des Heils Suriname. Geef het door aan een ieder. Vooral aan de jongeren van Suriname.

Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 februari 2020 organiseert de kerkgenootschap haar jaarlijkse Youth Councils. Jongeren, jullie tijd voor Christus is nu aangebroken.

[quads id=1]

Uitnodiging

Het Leger des Heils District Suriname, is een Christelijke kerk organisatie.

Op Vrijdag 21 / zaterdag 22 / en zondag 23 februari 2020 organiseert de kerkgenootschap haar jaarlijkse Youth Councils. Het thema voor het jaar 2020 is:

Winning with christ

[quads id=1]

Voor dit bijzonder weekend zijn er speciale gasten vanuit Nederland afgereisd naar Suriname om samen met de jongeren van gedachten te wisselen en hen in het woord van God te verdiepen.

Onze speciale Gasten zijn ,
Colonels, Henrik en Lysbeth Andersen.
Lieutenants, Hans en Domiqeu koffeman.

[quads id=1]

Wij nodigen alle jongelui uit om Samen met ons de Here Groot te maken. Wij starten deze Youth Councils, in Korps Pontbuiten Paramaribo aan de nieuwzorg 64, met een openingsdienst. Tevens een welkomstdienst.

Op zaterdag 22 februari zal er een seminar voor de jongeren zijn.

En om 6 uur zullen wij een Youth praise & Worship concert hebben
De locatie is bekend bij de jongeren.

[quads id=1]

Op zondag 23 februari zullen wij deze Youth Councils 2020 afsluiten in het kerk gebouw van het Leger des Heils. Henck Arronstraat / hoek Lettitia Vriesde laan te Paramaribo. En deze dienst begint om 10:00uur A.M.

U ben allen van harte welkom.

Jongeren nu is de tijd aangebroken voor Christus.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland