Sterfgeval: Medewerkster Regionale Ontwikkeling te Paramaribo op het werk overleden.

overleden Paramaribo
Wat erg!! Er is iemand overleden bij RO Paramaribo. Een medewerkster. Het ene moment stond ze gezellig te kletsen met haar collega’s en het andere moment blies ze haar laatste adem uit.

[quads id=1]

Haar collega’s blijven in shock achter. De minister heeft hen moed in gesproken. Wat een een verdriet. We wensen hen sterkte. Dit wil je niet meemaken. Lees meer in het bericht

[quads id=1]

Ro te Paramaribo

Medewerkster Regionale Ontwikkeling op werk overleden.

Starnieuws schreef het volgende: Een medewerkster van het ministerie van Regionale Ontwikkeling is vanmorgen op het werk ineens onwel geworden. Zij was nog aan het lachen en praten met collega’s, maar viel opeens achterover.

Geschrokken collega’s

Zij is in enkele minuten daarna ter plekke overleden. Collega’s zijn geschrokken door het plotselinge heengaan van de vrouw.

[quads id=1]

Starnieuws verneemt dat minister Edgar Dikan de werknemers van het directoraat Districtsbestuur en Decentralisatie aan de Crommelinstraat heeft toegesproken. Hij heeft de mensen moed ingesproken.

[quads id=1]

Ze is afgevoerd

Een ingeschakelde arts heeft officieel de dood vastgesteld. Het ontzielde lichaam is intussen afgevoerd naar het mortuarium.

Later meer

Bron:

https://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/57163

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland