Sollicitatie oproep leerkracht LBO Stoelmanseiland Suriname

leerkracht Suriname
Open vacatures: Er zijn per direct leerkrachten nodig voor het LBO Stoelmanseiland in Suriname. Leerkrachten voor verschillende vakken/richtingen

[quads id=1]

Ben jij de juiste kandidaat? Bekijk dan de link om het functieprofiel te bekijken. Er wordt uitgelegd hoe je hiervoor in aanmerking kunt komen. Is het niets voor jou maar ken jij iemand die perfect past bij de job? Stuur het dan door naar de belanghebbende. Succes

[quads id=1]

LBO Stoelmanseiland Suriname

Bekijk onderstaande brief voor meer informatie omtrent de vacature. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

leerkracht Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland