Onze 58-jarige broer Marcel Goedhart uit Paramaribo is plotseling overleden

overleden Paramaribo
Sribi switie brada!

Edgar, Robert en Josta Goedhart maken met heel veel verdriet in hun hart bekend dat hun broer Marcel Goedhart plotseling is overleden in de leeftijd van 58 jaar

[quads id=1]

Marcel was ex-militair en laatstelijk werkzaam op het kabinet van de president. Bekijk het bericht voor meer informatie. De singineti is VANAVOND en de uitvaart zal MORGEN plaatsvinden te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

overleden Paramaribo

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland