Mijn zusje haar eerste kind is van mijn vriend – anoniem Paramaribo

anoniem Paramaribo
Wat een familiedrama voor Jane uit Paramaribo. Zij en haar zusje waren nooit echt close. Haar knappe veel jongere zusje zei altijd dat Jane jaloers op haar was. Ze wonen op 1 erf. In verschillende huizen.

[quads id=1]

5 jaar geleden waren ze samen zwanger en wat blijkt nou. De baby van haar zusje is van de vriend van Jane. En haar zusje heeft die jongen nu aan haar gegeven. Een ingewikkeld verhaal. Jane weet niet wat ze moet doen. Ze denkt ook van die kinderen. Haar zusje zal ze nooit vergeven maar wat moet ze doen met haar vriend? Die wil beide kinderen samen opvoeden. Wat zou jij doen?

[quads id=1]

Jane uit Paramaribo

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Jane uit Paramaribo. Ik leef al heel wat jaren op slechte voet met mijn zusje. We wonen op hetzelfde erf maar praten nauwelijks. Ze vertelt iedereen dat ik jaloers op haar ben. Ze is 10 jaar jonger dan mij. Natuurlijker knapper, slanker en opwindender. Maar dat is alles. Verder heeft mijn zusje geen moer

Ik woon voor, mijn huis helemaal af en modern en van haar achterstallig. Ik heb nooit gedacht dat mijn zusje juist jaloers op mij was, maar nu wel hoor. Ik weet het zeker, ze was altijd jaloers op mij. Terwijl ik mijn vriend heb en zij die van haar. Daarom heeft ze dit gedaan. Ze heeft altijd een hekel gehad aan mijn vriend. Ze groette elkaar nooit. Hij deed ook altijd gek. Ik dacht niets ervan. Ik dacht van, hij kiest mijn kant gewoon.

[quads id=1]

Mijn zusje en haar vriend. Ze vechten als honden. Ik hoor ze helemaal voorop. Hij mishandelt haar en die kinderen. Vooral die oudste. Mijn zusje en ik waren tegelijkertijd zwanger. Onze jongens zijn 5 jaar. Na die eerste jongen heeft ze weer twee kleintje gekregen. Die eerste jongen is bijna altijd bij ons. Zijn vader mishandelt hem. Is zo zielig. Daarom nemen we hem altijd bij ons. We nemen hem altijd mee. Mijn zusje zegt niets. Al slaapt hij een week lang voorop bij ons ze zegt niets.

anoniem Paramaribo
Voorbeeldfoto van Shutterstock

Mijn vriend zei me altijd dat we hem moesten adopteren. Ik vond het zo lief van hem. Ik vond het zo leuk dat mijn zoon een vriendje had, want ik wilde echt niet meer kinderen. Mijn vriend ook niet. Ons leven is perfect zo. Dus ja. Die jongens lijken vreselijk op elkaar. Ik wist toen niet wat ik nu wist. Dat die eerste jongen dus ook van mijn vriend is.

Lees ook:

Ik haat mezelf omdat ik jaloers ben op mijn zusje – anoniem Paramaribo

Een maand geleden hadden mijn zus en die vriend van haar weer slaande ruzie. Die jongen zat bevend bij ons in huis. Ik kwam net van het werk. Ik ben toen gaan kijken. Ik dacht echt dat hij mijn zusje dood zou maken. Al praten we niet echt, het is wel mijn zusje en ik wilde weten hoe het met die andere kinderen ging. Toen ik daar kwam zei haar vriend dat ik moest gaan zitten. Hij was ineens zo kalm.

[quads id=1]

‘je zusje moet je iets vertellen.’ Zo raar. Ze zei me niets en maakte een tjoerie en keek me van top tot teen aan, Toen voelde ik die haat die ze voor me had. Ik keek naar haar en zag een verwaarloosde onverzorgde moeder en ik keek toevallig even in de spiegel. Ik kwam van het werk en zag er heel mooi uit en deftig. Voor het eerst voelde ik dat ik boven mijn zusje stond heel gek gevoel was dat.

haar vriend zei me dat ik moest gaan zitten. Ik kan nu uren erover schrijven maar het kwam er op neer dat mijn zusje en mijn vriend 1 keer met elkaar naar bed zijn geweest en dat ze direct zwanger is geraakt. Haar zoontje is van mijn vriend. Mijn vriend weet het al sinds de zwangerschap en heeft uitgebreid met hun erover gesproken. Ik mocht het nooit te weten komen. Ik zakte door de grond. Ik kon alleen maar huilen.

[quads id=1]

De reden waarom de vriend van mijn zusje het heeft geaccepteerd is omdat hij zelf ook 2 kinderen buiten de deur heeft gemaakt. Hij en mijn vriend hebben heel erg ruzie gemaakt. Ik wist het nooit. Ze hebben zelfs gevochten Maar dit alles is dus 5 jaar geleden gebeurd. Al die tijd hebben ze dit voor mij geheim gehouden. Maar mijn zusje haar vriend wil het niet meer geheim houden. Hij wil het al maanden aan mij zeggen. Hij wil niet meer voor die jongen zorgen. Hij houdt niet van hem. En ik denk mijn zusje ook niet.

Ze willen hem niet meer. Hij mocht bij mij wonen. Dus dat hadden zij besloten. Ik moet samen met mijn vriend voor hun zoon zorgen. Per direct. Hij was al bijna altijd thuis bij ons. Maar nu was er echt iets veranderd. Ik weet niet meer wat ik allemaal gezegd heb en wat ik allemaal heb gedaan. Maar ik ben weggegaan. Ik had geen eens de energie om te vechten met mijn zus of met mijn vriend. Ik weet nog wel dat ik haar vriend heel erg heb bedankt voor de waarheid.

Mijn zusje, hoe slecht ze is, zei me dat ik nu zeker uit wraak naar bed zou gaan met haar vriend. Ik keek haar alleen maar aan. En ik ben weggegaan. Niet naar huis. Ik moest weg. Ik ben de hele nacht weggebleven. Ik heb zoveel gedacht en gesproken met een collega. Ik heb haar het hele verhaal verteld. Ik moest advies. Ze heeft me gezegd dat ik mijn zus het niet moest gunnen om mijn vriend te laten. Ze geeft mijn zusje de schuld. Ik ook. En ik zal haar dit nooit vergeven. Maar het is toch niet alleen haar schuld?
Mijn vriend is ook schuldig. Het was ook mijn schuld. Hoe heb ik nooit iets gemerkt van dit geheim?

[quads id=1]

Ik vroeg me altijd af waarom die twee elkaar niet mochten terwijl ze ondertussen gewoon met elkaar naar bed waren geweest. zelfs een kind samen hebben gemaakt. Het is trouwens overduidelijk dat die jongen van mijn vriend is. Hij lijkt sprekend op hem. Hoe heb ik dat nooit gezien? Ik heb nooit maar dan ook nooit iets gemerkt daarvan.

Lees ook: 

Anoniem: Mijn zusje is 5 maanden zwanger en ze wil zo snel mogelijk van dat kind af

Dus al die jaren dat ik moest horen dat ik jaloers was op mijn zusje, bleek dus dat mijn zusje met mijn vriend naar bed was geweest. Haar vriend wist het wel. Dat was ook de reden dat hij altijd zo boos was. En mijn vriend heeft me nooit iets gezegd.

[quads id=1]

3 weken later. Die jongen is tot nu toe bij ons. Hij merkt niets van de spanning. Gelukkig want hij was al vaker bij ons. Hij houdt al van mij als zijn moeder. En eerlijk gezegd behandelde mijn vriend hem ook als zijn zoontje. Hij neemt hem altijd al mee als hij onze zoon meeneemt. Hij wist het natuurlijk al. Erg toch.

Mijn zusje ontwijkt me. Die vriend van haar heb ik misschien 2 keren gezien. Het is rustig daar, Misschien is hij weggegaan. Hier thuis is het ook stil. Ik ben vreselijk boos, verdrietig en helemaal de weg kwijt

We blijven in 1 huis, slapen nog in 1 bed maar ik wil niet met hem praten. Ik ben boos. Hij praat elke dag met me. Ik moet hem vergeven. Ik moet denken aan onze toekomst. We hebben zoveel opgebouwd. Ik moet denken aan die jongens.

[quads id=1]

Hij was bang om het aan mij te vertellen. Hij geeft ook mijn zusje de schuld van alles. Ik geef haar ook de schuld. Ergens voelt het alsof ze het expres heeft gedaan. Ze zei me altijd dat ik jaloers op haar was, maar in feite was zij jaloers op mij. Ze is stiekem met mijn vriend naar bed gegaan en zwanger geworden.

Het is maar 1 keer gebeurd. Dat heeft die vriend van mijn zusje ook gezegd. Ik snap niet waarom hij het haar heeft vergeven. Ik zou dat nooit doen. Maar wat nu. Na al die jaren. Wat kan ik doen? Eerlijk gezegd wil ik zeker wel voor het kind van mijn zus zorgen. Ze houden toch niet van die jongen. En samen met mijn vriend zou het wel kunnen. Maar ik ben nog zo boos.

Ik denk niet dat ik hem ooit echt ga kunnen vergeven. Het is al zo lang geleden dat ze met elkaar naar bed zijn gegaan. Maar haar zoontje is wel het bewijs. Ik neem hem niets kwalijk. Maar het is een verschrikkelijke leugen. Zo lang hebben ze voor me gelogen. alle 3. Ga ik ermee kunnen leven?

[quads id=1]

Ik zou echt heel graag advies willen van jullie. Mijn vriend zegt dat hij die kinderen mee gaat nemen als ik hem niet terugneem. Het voelt als chantage. IK wil mijn jongen niet kwijt.Of vechten om die jongen Hij is zo gelukkig hier. Beiden zijn zo gelukkig hier.

Ik weet het even niet. Ik ben helemaal gebroken. Van mijn hart tot mijn tenen. Het enige dat ik u weet is dat ik veel van die jongens hou en dat ik ze nooit in de steek ga laten. Maar dan moet ik mijn vriend wel vergeven. Gaat me dat ooit lukken?

Gerelateerde verhalen

[quads id=1]

Anoniem: Ik wraak op mijn zusje om haar relatie

Anoniem: Mijn zusje heeft 5 kinderen van 5 verschillende mannen

Anoniem – Als ik dood ben wil ik de kinderen aan mijn zusje geven ~ Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig