Vrouw door de wind in het water geblazen – ze is verdronken – Nederland (video)

wind Nederland
Die winti. De wind in Nederland. Het weer lijkt de afgelopen weken te draaien om de wind. Eerst hadden ze Ciara, toen Dennis en ze zeggen nu dat Ellen eraan komt.

[quads id=1]

Wees voorzichtig!! Vandaag is namelijk een 80-jarige vrouw verdronken. De wind blies haar een kanaal in. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video van het weerbericht de komende dagen in Nederland.

[quads id=1]

Vrouw uit Nederland

Nu.nl schreef het volgende: Tachtigjarige vrouw in Nederland verdrinkt nadat harde wind haar kanaal in blaast. Een tachtigjarige vrouw is vrijdagmiddag overleden nadat de wind vat op haar kreeg en de vrouw het Kanaal door Walcheren in blies, nabij Middelburg in Nederland. Daar verdronk zij.

[quads id=1]

Helaas overleden

Omstanders trokken de vrouw nog uit het water, waarna aangesneld ambulancepersoneel nog een poging tot reanimatie hebben gedaan. Dit mocht niet meer baten.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval.

Bekijk hieronder het weerbericht van de komende dagen

[quads id=1]

Bron:

https://www.nu.nl/walcheren-en-beveland/6032622/tachtigjarige-vrouw-verdrinkt-nadat-harde-wind-haar-kanaal-in-blaast.html

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland