47-jarige ambtenaar op het werk overleden – Ministerie van Regionale Ontwikkeling Paramaribo

overleden Suriname
Een zeer droevig bericht vanuit de regering. Bij deze condoleren wij de medewerkers van het Ministerie van Regionale Ontwikkeling met het verlies van hun 47 jarige collega.

[quads id=1]

Zij overleed vandaag op de werkvoer. Ze was in gezelschap van collega’s toen ze zich ineens onwel voelde en instortte. Bekijk het officiële bericht om te lezen wat er precies is gebeurd.

[quads id=1]

RO te Paramaribo

Ambtenaar RO op werkvloer overleden. E.S. (47), medewerkster van het Ministerie van Regionale Ontwikkeling, is op vrijdag 21 februari 2020 vrij plotseling overleden op de werkvloer. Ze was in gezelschap van collega’s toen ze zich ineens onwel voelde en instortte. Collega’s probeerden haar bij te staan, maar hadden al gauw door dat medische hulp nodig was.

Contact gemaakt met de familie

Een arts stelde de dood vast. E.S. had haar werkzaamheden in de ochtend aangevangen zoals altijd. Ze heeft gewerkt op een van de afdelingen van het Onder Directoraat Districtsbestuur en Decentralisatie. De departementsleiding is geïnformeerd over het voorval en er is contact gemaakt met de familie.

[quads id=1]

De minister

Minister Edgar Dikan heeft zich meteen nadat hij het droevig nieuws heeft vernomen, begeven naar het onder directoraat om zich te oriënteren. Hij sprak zowel de leidinggevenden als het personeel toe. De bewindsman heeft zijn medeleven getoond, boodschappen van condoleance uitgestuurd richting de nabestaanden en collega’s sterkte toegewenst.

[quads id=1]

Het leven is betrekkelijk

De bewindsman heeft het droevig voorval aangegrepen om te benadrukken hoe betrekkelijk het leven kan zijn. “Je bent er het ene moment, en ineens ben je er het ander moment niet meer. Hoewel een heel grote schok, moeten we toch dankbaar zijn dat we deze dame hebben gekend en met haar hebben mogen werken.

[quads id=1]

Groot verlies

Laten we ons haar herinneren aan de goede en leuke dingen die zij heeft nagelaten. Als minister, personeel en collega wil je zo een moment nimmer meemaken. Maar we moeten ons ook op zulke momenten van groot verlies sterk houden”.

Bron:

https://www.deboodschap.today/ambtenaar-ro-op-werkvloer-overleden/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland