21-jarige Shivaro neergeschoten door de politie te Paramaribo

politie Paramaribo

Een jongeman is neergeschoten door de politie te Paramaribo. Hij negeerde de waarschuwingsschoten, waardoor de politie genoodzaakt was gericht te schieten

[quads id=1]

Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. Het houdt maar niet op hé? Maar de politie maakt ook geen grappen meer. Laten we onze kinderen leren om zich bezig te houden met positieve zaken!!!

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Inbreker geraakt door politiekogel bij heterdaad. De politie van het bureau Latour kreeg op dinsdag 18 februari telefonisch de melding van een eigenaar van een woning aan de Schaakbordstraat dat er in zijn woning werd ingebroken.

[quads id=1]

De politie die zich snel naar het adres begaf, zag drie verdachten via het achtererf vluchten en loste enkele waarschuwingsschoten. De verdachten negeerden deze waarschuwingsschoten, waardoor de wetsdienaren genoodzaakt waren gericht te schieten. De 21-jarige verdachte Shivaro P. die in eerste instantie een valse naam doorgaf, werd in zijn rechter bovenbeen geraakt en kon zodoende worden aangehouden. Shivaro werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

[quads id=1]

Zijn kompanen zagen kans aan hun aanhouding te ontkomen. Nabij de woning is er een laptop en een windbucks aangetroffen en in beslag genomen. De eigenaar herkende de laptop als te zijn van hem. De windbucks is vermoedelijk van de inbrekers.

[quads id=1]

De aangever heeft in de maand januari van dit jaar tot twee keren toe de politie moeten inschakelen, toen hij via zijn mobiele telefoon opmerkte dat drie criminelen zijn achterdeur forceerden om in zijn woning te komen. Bij het zien van de politie maakten de verdachten zich uit de voeten. Op 18 februari werden deze verdachten opgemerkt, nadat de achterdeur reeds was weggerukt door deze criminelen. De eigernaar cq. aangever schakelde wederom de politie in, waarbij één van de verdachte kon worden aangehouden.

[quads id=1]

Hangende het onderzoek is Shivaro onder politie bewaking opgenomen in de ziekeninrichting. Aan de aanhouding van de twee voortvluchtige verdachten wordt gewerkt.

Bron:

https://www.politie.sr/inbreker-geraakt-door-politiekogel-bij-heterdaad/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland