Video en foto’s – Echtpaar Wattien – Tirep uit Suriname 70 jaar getrouwd

getrouwd Suriname
Dit zijn geen 70 dagen en ook geen 70 maanden. Dit zijn 70 jaren. 70 jaar liefde tussen Max en Theresa Wattien – Tirep uit Suriname. En dat hebben ze gevierd!

[quads id=1]

Bekijk de gezellige video en luister wat de kinderen vertellen over hun ouders. En luister ook naar het Platinum echtpaar. Misschien kunnen we iets van hen leren. Deel het met anderen. Wij van FamilieNieuws wensen hen nog heel veel jaartjes samen in alle gezondheid omringt met heel veel liefde. Helpen jullie mee met de felicitaties?

[quads id=1]

Echtpaar uit Suriname

BIC Wanica Zuid-Oost schreef het volgende: Platina huwelijksjubileum ( 70 jaar ). Een hele bijzondere gebeurtenis. Het viel het ressort Lelydorp ten deel dat Max en Theresia Wattien – Tirep woonachtig aan de Bonaireweg hun 70 jarig huwelijks jubileum mochten vieren.

District Suriname

Een bijzondere mijlpaal voor dit echtpaar. Dhr. Wattien, Max Charles is geboren 11 maart 1927 te Paramaribo en mevr. Tirep, Theresia Kasijem is geboren op 1 juni 1931 in het district Suriname. Ze stapten in huwelijksboot op 16 februari 1950 in het district Suriname. Te midden van hun kinderen, kleinkinderen families en vrienden werd deze dag herdacht. Dhr. Max begon al op 16 jarige leeftijd met werken.

[quads id=1]

Gewerkt bij Billiton

Vervolgens heeft hij 6 jaren gewerkt bij de Billiton en daarna 15 jaren bij de Suralco tot zijn pensionering. Mevr. Theresia hielp al vanaf haar 10e in de boerderij met het kweken van koeien en planten van bloemen. Na haar huwelijk had zij de zorg van het gezin. Dhr. Max had al op 10 jarige leeftijd mee gedaan aan zwemmen en hardlopen. Ook was hij aangesloten bij de gymnastiek vereniging UNI. Aan het Rooms katholiek Bisdom was hij 6 jaren verbonden.

[quads id=1]

22 kleinkinderen

Het echtpaar heeft 13 kinderem ( 6 zonen en 7 dochters ) 22 kleinkinderen en daarnaast ook 23 achter kleinkinderen. In aanwezigheid van de Districts Commissaris mevr. Audrey Hankers die vergezeld was van de Adjunct Districts Secretaris mevr. Judith Hasselbank en de Adjunct Disticts Secretaris mevr. Astrid Wengo, mocht het jubilerend echtpaar de gebruikelijke enveloppe en bloemstuk in ontvangst nemen, namens de President van Suriname en First Lady.

Bekijk hier de video

En de foto’s van het mooie gezin:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland