Mahinder, Jurmen en Andre mogelijk betrokken bij witwaspraktijken – politie Suriname

bewaker Paramaribo
Zoveel geld!!! Lees hier het officiële politie bericht omtrent het enorme geldbedrag dat vandaag in beslag genomen is in het district Nickerie. Volgens de geruchten zou het gaan om een bedrag van meer dan 1 miljoen USD!!!

[quads id=1]

3 mannen zijn aangehouden. Ze waren op de vlucht geslagen. In hun auto trof de politie de dollars aan. Bekijk het bericht om te lezen wat de politie hierover te zeggen heeft.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Drie mannen aangehouden en opgesloten in verband met de onderschepping van een groot geldbedrag in U.S. dollar. De politie van het bureau Corantijn in het district Nickerie in Suriname heeft een groot geldbedrag in Amerikaanse dollar onderschept en in beslag genomen.

[quads id=1]

Geparkeerd voertuig

Tijdens de surveillance in de omgeving van de Clara-sluis zagen de wetsdienaren dat een voertuig geparkeerd stond nabij de sluis. De politieambtenaren besloten te onderzoeken waarom het voertuig daar geparkeerd stond.

Bij het zien van de politie reed de bestuurder van het voertuig met hoge snelheid weg. De wetsdienaren zetten vervolgens de achtervolging in omdat zij het gedrag van de autobestuurder verdacht vonden. Het gelukte de politie om het voertuig klem te rijden. Op dat moment zaten drie mannen in het voertuig namelijk: de 34-jarige chauffeur Mahinder R., de 40-jarige Jurmen S., de 46-jarige Andre P.

[quads id=1]

Amerikaanse dollar

Tijdens het controleren van het voertuig stuitte de politie op een groot geldbedrag Amerikaanse dollars. Het trio werd aangehouden ter zake overtreding van de Deviezen Wet, Wet tegen gaan Smokkel en de Wet Strafbaarstelling Money Laundering. De verdachten werden vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn zij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Fraude politie

Deze strafzaak is inmiddels voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Fraude van de politie

Bron:

Drie mannen aangehouden en opgesloten in verband met de onderschepping van een groot geldbedrag in U.S. dollar.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland