Ik zou verhuizen naar Amsterdam maar mijn jaloerse beste vriendin heeft alles verpest – anoniem Paramaribo

vakantie Paramaribo
‘Vriendinnen boi, ding no boeng. Ze zijn gevaarlijk!!!!’

Ella uit Paramaribo vertelt ons haar verhaal. Ze wilde altijd al naar Amsterdam verhuizen en eindelijk had ze een heer gevonden. Haar beste vriendin had ook al een man gevonden en die was al vertrokken naar Nederland. Nu zou Ella gaan. Maar door een ‘leugen’ van die vriendin gaat het feestje nu niet door.

[quads id=1]

Waarom heeft haar vriendin dit gedaan? Is ze gewoon jaloers? Jaloers omdat die Nederlandse vriend van Ella leuker is dan die van haar? Of is dit Ella haar eigen schuld? Had ze maar trouw moeten blijven. Lees haar verhaal en haar waarschuwing: Vriendinnen no boeng!! Heeft Ella gelijk?

[quads id=1]

Ella uit Paramaribo

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Ella uit Paramaribo. Ik wil graag mijn verhaal aan jullie vertellen. Ik heb zoveel problemen op dit moment. En ik ben helemaal radeloos. Ik ben mijn beste vriendin verloren maar ook de man van mijn dromen. Ik was van 1 van die meisjes die nomo nomo naar Nederland wilde gaan. Ik heb wel een soort van vriendje in Paramaribo. Rogier, maar mijn hoofd was al bij een heer in Nederland. Een man die ik via een vriendin leerde kennen.

Lees ook:

Anoniem ~ Ik heb een vakantie liefde in Suriname. Moet ik hem ‘laten halen’?

Ik liep niet uit ofzo, en die jongen wist wat mijn goal was. Ik wilde naar Holland. Daarom was die relatie nooit serieus van mijn kant. Hij zei me wel altijd dat hij me achterna zou komen als het me was gelukt.
Ik dacht absoluut niet aan kinderen. Nooit. Ik ben een keer zwanger geraakt. Ik was net 20. Maar ik kon het niet houden. Gewoon omdat ik zo veel plannen had. Dan weten jullie hoe serieus mijn droom was. Ik wilde weg uit Paramaribo en leven in Nederland. Mijn beste vriendin en ik hadden altijd dezelfde plannen. Die vriendin waarover ik praat. Ze heet Saskia. Zij had haar sugardaddy inmiddels online gevonden.

[quads id=1]

Beste vriendinnen

We waren echt beste vriendinnen. Ik heb der zelfs geholpen online, met brieven schrijven enzo. Ik wil me niet aanstellen, maar ik ben veel flinker dan haar. Als ze brieven moest schrijven of reageren dan moest ik die tekst voor haar nakijken. Uiteindelijk is die bakra met wie we contact hebben voor haar naar Paramaribo gekomen en binnen een half jaar heeft hij haar laten halen.

vakantie Paramaribo
Voorbeeldfoto van makeup.itsyideas.com

Dus ja Saskia heeft me echt geïnspireerd. Het was haar gelukt. En ze leeft heel gelukkig in Nederland. Binnenkort wordt ze zelfs moeder. Die man doet alles voor haar. Ze is nu al een tijdje daar. Ik bewonderde haar en ze heeft me gezegd dat ze me zou helpen. Al voordat ze wegging hoor. Dus we waren eigenlijk direct bezig voor mij. Ik leerde via Saskia een heer kennen. Hans uit Amsterdam. Die man van haar kent hem goed. Ik heb nu bijna een jaar contact met hem. Met Pasen zou hij naar Suriname komen.

Alleen blijven

Lees ook: 

Simla uit Paramaribo doet een wanhopige oproep. Ze wil emigreren naar Nederland. Maar hoe?

In de tussentijd heb ik Rogier ook leren kennen. Kijk ik ben een vrouw. Ik hou van die aandacht. Ik hoef niet alleen te blijven toch? En Hans en ik hadden nog niet echt iets. Tot nu toe heb ik hem nooit live gezien. Alles was nog gewoon via app en Facetime. En zo af en toe stuurt hij spulletjes voor me. Maar ik ook voor hem hoor. Ook via Saskia.

[quads id=1]

In december was Saskia hier in Paramaribo op vakantie. Ze nam zoveel leuke dingen voor me mee, allemaal van Hans uit Amsterdam. Ik werd ook steeds verliefder op hem. Het was niet meer zomaar iemand die me hielp. Ik dacht echt wel aan een toekomst met hem. Vooral hoe Saskia zwanger was. Ik zag mezelf ook al zwanger van Hans. Ik kon niet wachten om hem te zien en om samen echt verder te gaan.

Vakantie in Paramaribo

We hebben genoten. We hebben een aantal dingen gedaan voor haar zwangerschap het was heel leuk. Een avond waren we stappen en toen kwam Rogier ons opzoeken. Rogier is lief hoor. Hij bleef de hele avond met ons. Het was zo gezellig. Hij is ook echt een mattie van me. Rogier wist wel dat ik naar Nederland wilde gaan, maar hij wist niet dat ik al in diep contact was met Hans. Hij dacht dat Saskia me zou helpen.

[quads id=1]

Lees ook: Wie moet ik geloven? Mijn man of mijn vriendin? Anoniem Paramaribo

Uiteindelijk vertelde ik Saskia dat hij en ik zo af en toe intiem zijn, maar we waren wel gewoon vrienden. Saskia zei niets daarover.
Goed, het was een leuke avond, we hebben foto’s gemaakt enzo. Gewoon gezellig. Een andere keer is Rogier ons nog komen halen om buiten de stad te gaan. Alles was eigenlijk normaal. Saskia en ik waren gewoon als vanouds beste vriendinnen. Lachen enzo.

Alles aan hem verteld

Toen ging Saskia weer naar Nederland. Meteen die avond belde Hans me. Nee hij apte die foto’s die ik samen met Saskia en Rogier heb gemaakt. Hij vroeg me wat dat te betekenen had? Hij zei me dat Saskia hem alles had verteld. En dat ik al maanden een intieme relatie heb met een jongen in Suriname. Hij heeft diezelfde avond de relatie met mij verbroken. Natuurlijk heb ik Saskia meteen gebeld. Ze zei me dat Hans recht heeft om het te weten.

Lees ook: Anoniem: Gedumpt door leugens van mijn vriendinnen – Paramaribo

Ik was echt verbaasd. Mijn allerbeste vriendin en dan gaat ze achter mijn rug om de man van mijn leven vertellen dat ik iemand heb in Suriname. Rogier en ik hebben niet eens echt echt iets. Ik vond dat Saskia het eerst met mij kon bespreken. Ja toch? Maar ze gaat gezellig met ons samen uit. Ze heeft er net zo goed aan mee gedaan toch?

[quads id=1]

Ze is gemeen

Dus ja, ik vind mijn vriendin heel gemeen. De relatie met Saskia is ook diezelfde avond verbroken. Ik heb haar gezegd dat ze jaloers is en daar is ze heel boos om geworden. Ik zit nu hier in Suriname. Ik heb hen allebei ongeveer 3 weken niet gezien. Saskia heeft me geblockt en Hans leest mijn berichten wel maar hij reageert helemaal niet. Ik heb zoveel voor hem geschreven. Ik ben helemaal door de war. Ik heb ook veel verdriet. Ja, ik dacht in het begin dat Hans gewoon een opstapje was om naar Nederland te gaan.

Ik mis hem

Ik zeg jullie eerlijk. Ik had gewoon een droom. Maar ik mis hem heel erg. Ik had me echt voorbereid om samen met hem verder te gaan.
Hij is teleurgesteld. Maar dat komt omdat Saskia verkeerde informatie door heeft gegeven. Ik weet niet wat ze hem allemaal heeft gezegd. Het was niet nodig. Ze is echt een jaloers wijf. Hans was al echt bang om teleurgesteld te worden. Vooral hoe onze relatie op afstand was. We spraken er vaker over. Hij hield echt van mij. Daarom wilde hij komen. Ook om me te komen halen. En nu is alles over

[quads id=1]

Lees ook: Door mijn vriendinnen ben ik vreemdgegaan op vakantie – anoniem Paramaribo

Nee, ik vind Saskia een hele slechte vriendin. Ze wist dat ik niet echt met Rogier was. Dus ja. Mijn toekomst is verpest door mijn allerbeste vriendin. Laat het meteen een waarschuwing zijn voor jullie allemaal. Deel je plannen niet met mensen. In mijn geval had ik Saskia wel nodig. Maar ik had haar nooit moeten vertellen over Rogier. Zij had Hans niet moeten vertellen over Rogier. Waarom heeft ze dat gedaan? Deed ze het echt voor Hans?

Ze is jaloers

Of was ze gewoon jaloers dat ik een leuker leventje zou krijgen dan haar? Hans is een stuk jonger dan haar man en hij is veel leuker. Misschien daarom. Misschien wil zij Hans hebben. Of misschien wilde ze Rogier. Want hij is ook een hele lieve en knappe jongen. Ik weet het niet Ik snap het niet.

Nee, echt ik kan haar niet vergeven hiervoor. Nee toch?

[quads id=1]

Ik heb Rogier verteld wat er allemaal is gebeurd en wat er allemaal speelt in mijn leven. Hij vond het niet leuk dat ik niet eerlijk was over Hans. Maar hij begreep het wel. Zelfs hij heeft gezegd dat Saskia een gevaarlijke vriendin is. Vinden jullie dat ook?

Lees ook:

Anoniem – Mijn man wil perse naar België verhuizen maar ik twijfel

Opzoeken in Amsterdam

Goed, Rogier en ik zijn nu gewoon vrienden. Hij weet dat ik alles ga doen om Hans weer te krijgen. Desnoods ga ik hem persoonlijk opzoeken in Amsterdam. Hij moet me vergeven. Saskia hoef ik nooit meer te zien! Oja bij deze zijn jullie gewaarschuwd: Vriendinnen no boeng!!

Gerelateerde verhalen:

[quads id=1]

Wil je ook remigreren van Nederland naar Suriname? Ga naar de voorlichtingssessie in Paramaribo (video)

Ik heb alles in Nederland opgegeven voor deze man en nu wil hij terug naar zijn vrouw – anoniem Paramaribo

Ik krijg alles van mijn schatje maar ik hou niet van hem – Anoniem Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig