3 zussen uit Paramaribo mishandelen schoonzus die hun broer heeft ‘behekst’ – politie Suriname

vechten Paramaribo
De gezusters Eunice, Debora en Amoline hebben met zijn drieën een dame mishandeld in Paramaribo. De dame zou hun broer hebben behekst

[quads id=1]

De politie heeft ze alle drie opgesloten voor mishandeling. Bekijk het bericht voor meer informatie. Zou jij ook vechten voor je broer? Hoe kunnen die zussen weten dat hun broer behekst is? Is dat überhaupt mogelijk?

[quads id=1]

Zussen uit Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Drie zusters ingesloten voor openlijke geweldpleging. De drie gezusters Eunice W. (37), Debora W. (35) en Amoline O. (56) zijn op donderdag 13 februari aangehouden door de politie van het bureau Flora.

[quads id=1]

De drie vrouwspersonen begaven zich in de avond van dinsdag 4 februari naar een avondschool, alwaar zij hun schoonzus te lijf gingen.

Broer behekst

Het slachtoffer is getrouwd met een broer van deze verdachten. Vanwege problemen in relationele sfeer heeft het trio haar mishandeld. De vrouw wordt ervan beschuldigd haar partner te hebben behekst.

[quads id=1]

Nadat het slachtoffer aangifte deed, zijn deze drie kemphanen opgespoord en aangehouden.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de drie vrouwelijke verdachten ingesloten.

[quads id=1]

Vinger gebroken

Het slachtoffer heeft een fractuur aan haar linker middenvinger.

Bron:

Drie zusters ingesloten voor openlijke geweldpleging

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland