2 toeristen uit Nederland overvallen – vakantie Suriname

vakantie Suriname
Vreselijke berichten. De twee Nederlanders kwamen net aan bij hun woning. De man en de vrouw die op vakantie zijn in Suriname werden verrast door rovers. Die stormden de open deur binnen.

[quads id=1]

Ze werden mishandeld, beroofd en gekneveld achtergelaten. Wat een vreselijke vakantie voor de slachtoffers. Bekijk het bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Vakantie Suriname

Toeristen overvallen en gekneveld. Twee toeristen zijn zondag in een woning te Hanna’s Lustweg overvallen en gekneveld. Het gaat om Nederlanders die op vakantie in Suriname zijn. Het gaat om een man en een vrouw. De man heeft verwonding aan het hoofd opgelopen en is naar de Spoedeisende Hulp verwezen voor medische behandeling.

[quads id=1]

Spullen gestolen

Van hem zijn weggenomen: een televisietoestel, een laptop, twee mobiele telefoons, 160 euro en SRD 380. De vrouw maakt het lichamelijk goed. Van haar zijn buitgemaakt: SRD 100. Beide slachtoffers waren gekneveld achtergelaten. Twee gemaskerde rovers die gewapend waren met vuistvuurwapens, pleegden de daad. Een van hen was gekleed in een witte trui met capuchon en de ander in zwarte trui.

[quads id=1]

Ze zijn mishandeld

De slachtoffers waren omstreeks 05.00 uur in een auto naar de woning gereden. Zij liepen via de voordeur naar binnen. De criminelen drongen via de open deur binnen en mishandelden de slachtoffers. Zij knevelden hen en maakten het geld en de spullen buit. Het is niet bekend hoe zij de plaats hebben aangedaan en verlaten.

Meer info volgt nog

[quads id=1]

De politie is nog bezig met het onderzoek van de zaak

Bron:

Toeristen overvallen en gekneveld

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland