14-jarige Cyara uit Nederland spoorloos

vermist Nederland
Hierbij een dringend bericht van vermissing. De politie in Nederland is opzoek naar de 14-jarige Cyara. Afgelopen zaterdag ging ze naar een concert en is sindsdien spoorloos.

[quads id=1]

Belangrijk om te weten: Cyara is al 18 keer eerder verdwenen. Maar is nooit eerder zo lang weggebleven. De familie is nu echt bezorgd. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent haar vermissing en signalement. Helpen jullie mee zoeken? Geef dit bericht door aan je vrienden en familieleden in Nederland. Misschien hebben ze haar gezien.

[quads id=1]

Cyara uit Nederland

Hart van Nederland schreef het volgende: Cyara (14) al vijf dagen spoorloos nadat ze naar concert ging. De politie is hard op zoek naar de 14-jarige Cyara uit Sliedrecht. Ze zou zaterdagavond naar een concert gaan, maar is nooit meer teruggekeerd naar de instelling waarin ze verblijft. Door het delen van haar foto, hoopt de politie het meisje snel te vinden.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat de tiener is weggelopen. Volgens een politiewoordvoerder verdween ze achttien keer eerder. Toch spreekt de politie over een ‘urgente vermissing’. “Ze is namelijk nog nooit zo lang weggebleven”, aldus de woordvoerder.

[quads id=1]

Naar een concert

Cyara zei zaterdag 15 februari dat ze diezelfde avond naar een concert zou gaan. Ze is vervolgens vertrokken vanaf haar verblijfadres in Sliedrecht. Het is volgens de politie niet duidelijk of ze echt naar een concert ging, of dat ze dat verzon.

Licht getint

De politiewoordvoerder kon nog niet vertellen wat Cyara voor kleding aan had toen ze verdween. De politie hoopt dat mensen het Sliedrechtse meisje herkennen door de foto. Daarop is te zien dat het gaat om een licht getint meisje met krullend bruin haar. Haar naasten maken zich zorgen en zoeken mee met de politie.

[quads id=1]

Bellen

Als je Cyara nu denkt te zien, kun je bellen naar 112. Als je haar eerder hebt gezien, bel dan naar 0900-8844.

vermist Nederland
Foto van politie Nederland

Foto: politie

Bron:

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/cyara-spoorloos-concert/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland