Video’s – George Ost uit Suriname is in Nederland gebleven. Hij is niet op het vliegtuig gestapt!

Nederland Suriname
George Ost. Hij woont en werkt al 20 jaar in Utrecht Nederland. Maar afgelopen maandag zouden ze hem posten naar Suriname. Suriname, het land waar hij zich niet meer thuis voelt.

[quads id=1]

Velen zijn voor hem opgekomen. En velen hebben de petitie getekend. Het is nu woensdag en waar is George? Hij is in Nederland. Hij is NIET op het vliegtuig gestapt. Lees hier de update. Bekijk de video met zijn nieuwe verhaal. Een het emotionele gedicht aan zijn moeder.Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Hebben jullie de petitie ook getekend?

[quads id=1]

George uit Suriname wil in Nederland blijven

Denuk Nederland schreef het volgende: George wil weer als vrij mens door Utrecht kunnen lopen. George besloot gisteren het vliegtuig naar Suriname niet te nemen en in Nederland te blijven. Vandaag sprak hij met De Nuk/Straatnieuws over deze beslissing en de moeilijke dagen die achter hem liggen. En mogelijk nog voor hem liggen.

[quads id=1]

Zijn leven oppakken

George bedankt de Utrechters die hem de afgelopen periode hebben gesteund. George hoopt dat hij zijn leven nu weer weer kan oppakken in Utrecht. Dat moet kunnen. Hij verdient alle rust en moet weer de George worden die hij was. Een van ons. Als het even kan zonder media-aandacht. Ook wij hopen dat die niet meer nodig is.

Zonder bemoeienis van de overheid

En vooral zonder bemoeienis van de overheid. George wil niet meer over zijn schouder hoeven kijken.

Bekijk hier de nieuwe video met de update:

[quads id=1]

Dit was de eerste video’s:

[quads id=1]

Bron:

https://denuk.nl/george-wil-weer-als-vrij-mens-door-utrecht-kunnen-lopen/

Bekijk hier het eerdere bericht:

Video – Meneer Ost: ‘Ik word Nederland uitgezet – Ik moet terug naar Suriname!’

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland