Video – Eenzame mevrouw uit Suriname heeft het ontzettend zwaar – 1 voor 12 Suriname

1 voor 12 Suriname
Wederom een heel zielig verhaal over een seniorenburger uit Suriname. De arme vrouw woont in een optrekje van hardboard zonder vloer en zelfs zonder plafond. Ze heeft niet eens een toilet.

[quads id=1]

Ze is helemaal alleen maar een nichtje kijkt wel naar haar om, maar die heeft het ook helemaal niet breed.  Mevrouw lijkt ontzettend eenzaam. Hartverscheurend om te zien. Mevrouw is niet helemaal gezond en moet eigenlijk regelmatig gecheckt worden door een huisarts. Maar daarvoor heeft ze de middelen niet.

[quads id=1]

Deel dit verhaal

1 voor 12 directeur Louis Vismale bracht deze arme mevrouw een bezoekje. Bekijk de video om te luisteren naar haar trieste verhaal. Wellicht kunnen DC Jurrel en/of Kensenhuis iets voor deze mevrouw betekenen. Deel het bericht met anderen zodat het de juiste mensen bereikt.

Mevrouw uit Suriname

Bekijk hieronder de video over de vrouw uit Suriname. Ze heeft hulp nodig. De attente Jolanda van Axeldongen van Revasur heeft alvast een prachtige donatie gedaan.

[quads id=1]

Man uit Suriname

Lees ook: Video – Verwaarloosde Lucien Gemert ‘Pa Keme’ uit Paramaribo is overleden – 1 voor 12 Suriname

Bekijk hier de video waarin Soerinder uit Suriname zijn verhaal vertelt aan 1 voor 12 Suriname. Meneer Louis Vismale ging ook verhaal halen bij zijn moeder en broertje:

[quads id=1]

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpend verhaal met een ieder!

Laten we met zijn allen blijven steunen. Want samen staan we sterk.
Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Maak contact

1 voor 12 Suriname

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Gerelateerde berichten:

Video’s – Donateurs steunen alleenstaande moeder uit Paramaribo en haar 5 kinderen – 1 voor 12 Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland