OPNIEUW eethuizen gesloten in Paramaribo – Misselijkmakende foto’s

Een toilet waar de sporen van gebruik nog in zitten. Wie wil daar nog zijn behoefte op doen? Garnalen gedumpt in een slordige vriezer en wat dat andere is….dat willen we eigenlijk niet eens weten.

[quads id=1]

Uiteraard is ook dit restaurant in Paramaribo per direct gesloten. Bekijk het bericht om meer over de twee eethuizen te lezen die per direct gesloten zijn. Kijk naar de misselijke foto’s. Geef het door aan anderen wellicht herkennen ze de plaatsen. Misschien is het een goed idee om alle namen bekend maken want dit stopt anders niet. Wat denken jullie?

[quads id=1]

Resort te Paramaribo

Op dinsdag 18 februari jl. is er een aanvang gemaakt met de controle op eethuizen in de ressorten Weg naar Zee en Welgelegen te Paramaribo. Ook in deze twee ressorten zijn de bestuursambtenaren gestuit op enkele onhygiënische eethuizen.

[quads id=1]

2 gesloten

Zowel in het ressort Weg naar Zee als in het ressort Welgelegen is de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst (MGD) van het districtscommissariaat Paramaribo zuidwest, terstond overgegaan tot sluiting van twee onhygiënische zaken.

[quads id=1]

Hou het schoon

De vergunninghouders moeten zich aanmelden op het districtscommissariaat. Ondernemers houdt u, uw eethuizen schoon en netjes.

Bron:

Bic Paramaribo Zuidwest

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland