‘Het is vreselijk wat we meemaken’. Video en foto’s van onhygiënische restaurants in Paramaribo

restaurant Paramaribo
Goedzo, de controles op eet en drinkgelegenheden zijn opgevoerd!!

Worstmannen, BBQ stands, schoolrestaurants, Warungs, Chinese restaurants etc. allemaal worden ze onderzocht en elke keer worden er heel wat ‘oneffenheden’ ontdekt: Kakkerlakken, ratten uitwerpselen en vetputten waarbij het niet duidelijk is of het nu vet is of ontlasting.

[quads id=1]

Sommige keukens lijken op ‘varkensstallen’. Waarom spelen de ondernemers met onze gezondheid? Hoe kan dit? Bekijk de video en foto’s met de misselijkmakende beelden. DS Acton vertelt hierover. Hij heeft heel wat tips voor de ondernemers, maar ook voor ons.

[quads id=1]

Deel het met anderen want dit heeft met onze gezondheid te maken. Dit kan echt niet meer. Moeten de ondernemers die het te bond maken opgesloten worden? Misschien zal dat helpen.

[quads id=1]

Restaurant Paramaribo

In de afgelopen dagen zijn enkele restaurants en barretjes in Paramaribo gecontroleerd op hygiëne en voedselveiligheid. De controleurs kwamen heel wat zaken tegen die absoluut niet door de beugel konden. Een aantal kregen slechts een waarschuwing. Maar bij sommige zaken was de situatie zo verschrikkelijk, er moest terstond over worden gegaan tot sluiting.

[quads id=1]

Video

In een gesprek met het Nationaal Informatie Instituut, geeft Konrad Acton, Districtssecretaris (DS) Paramaribo-Zuidwest aan wat de controlewerkzaamheden bij eet- en drinkgelegenheden inhouden.

Lees ook: Vliegen op kip in restaurant te Paramaribo – Meerdere plaatsen in Flora en Tammenga direct gesloten – foto’s

[quads id=1]

Toestemming vragen

Hij geeft verder aan dat ook de houders van verkoop standjes van onder andere landbouwproducten, bloemen, krabben, vis, worst en schaafijs, toestemming dienen aan te vragen bij het Districtscommissariaat van dat ressort.

Bekijk de video en wat foto’s

[quads id=1]

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Onhygiënisch restaurant te Paramaribo per direct gesloten – foto’s

Video en foto’s – Onhygiënisch restaurant te Paramaribo onmiddellijk gesloten

Vreselijke foto’s – Meerdere eethuizen per direct gesloten – restaurant Paramaribo

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland