Vrouw in Flora Paramaribo bestolen na aanrijding – politie Suriname

politie Paramaribo

Mensen opgelet!! En laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn: Hou je waardevolle spullen in de gaten. Altijd, ook in het verkeer!

[quads id=1]

Het begon met een aanrijding. 2 mannen in een wagen reden een vrouw aan. Toen de vrouw uitstapte om samen met 1 van de mannen naar de schade te kijken werd ze stiekem bestolen door de 2de man.

Lees het officiële politiebericht voor meer informatie en geef het door aan anderen zodat ze op de hoogte zijn van deze criminele acties.

[quads id=1]

Diefstal Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Twee diefstal verdachten aangehouden door politie Flora Paramaribo. De politie van het bureau Flora heeft op woensdag 12 februari Ismorel G. aangehouden in verband met diefstal uit een voertuig. Een vrouw deed op zaterdag 18 januari aangifte van de diefstal nadat zij werd aangereden door een voertuig waarin twee mannen zaten. Naderhand zou blijken dat de twee mannen de 29- jarige Ismorel,G en de 23-jarige Sergio,A. waren. Op dat moment bestuurde ismorel het voertuig waarmee de aanrijding veroorzaakt was in de Floralaan te Paramaribo.

[quads id=1]

Goederen gestolen

De vrouw gaf aan dat zij na de aanrijding uit haar auto stapte om naar de schade te kijken en om te onderhandelen met Ismorel. Vermoedelijk heeft Sergio van die gelegenheid misbruik gemaakt om goederen uit de auto van de vrouw weg te nemen.

[quads id=1]

Nadat Ismorel en Sergio weggereden waren kwam de vrouw tot de ontdekking dat goederen gestolen waren uit haar voertuig. Zij deed aangifte en de politie startte een onderzoek.

Ze zijn aangehouden

[quads id=1]

Op woensdag 12 februari werd Ismorel aangehouden en op zaterdag 15 februari werd Sergio aangehouden in verband met de diefstal uit het voertuig van de vrouw. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn zowel Ismorel als Sergio, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld.

Bron:

Twee diefstal verdachten aangehouden door politie Flora

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland