Opgelet! BOG gaat spuiten in Paramaribo – Dengue alarm in Suriname – video’s

dengue Paramaribo
Opgelet mensen te Weg naar zee, Flora, Beekhuizen en Welgelegen in Paramaribo!! OPEN je ramen en deuren, dek je pannen af, bescherm je baby etc!! BOG gaat namelijk weer spuiten tegen Dengue.

[quads id=1]

Bekijk het officiële bericht van BOG. Lees het bericht goed door want u moet namelijk een aantal voorzorgmaatregelen treffen. Geef het door aan belanghebbenden. Kijk ook naar de nieuwe video’s over dengue in Suriname. Good JOB BOG. Maar mensen let op. Dengue kan dodelijk zijn. Dus voorkomen is beter dan genezen! Let op je omgeving, let op je kind en let op jezelf!!

[quads id=1]

BOG Paramaribo

Dengue kan dodelijk zijn. Dus voorkomen is beter dan genezen! Een aantal mensen met het dengue virus in Suriname stijgt. Voornamelijk in Paramaribo. Ze zijn positief getest! Pijn achter de ogen, pijn op de borst, last van je spieren etc.

Lees de volgende bekendmaking van BOG

[quads id=1]

Weg naar zee, Flora , Beekhuizen , Welgelegen.

WEG NAAR ZEE :

• Amazonestraat, Washingtonstraat, Kwattaweg, Peu et COntent straat, Dorinestraat en ALLE binnenwegen.

WELGELEGEN :

• Kernkampweg, Kwattaweg, Tweederijweg, Gemenelandsweg en ALLE binnenwegen.

-Aquariusstraat
-Noordwijkweg
-Cocobiacoweg
-Henri fernandesweg

BOG komt langs voor de bespuitingen. DOE JOUW PLICHT! Alle broedplaatsen opruimen. Lees onderstaande instructies, GOED lezen aub. En geef het door aan belanghebbenden:

[quads id=1]

dengue Paramaribo

dengue Paramaribo

Share zodat alle gezinnen in Paramaribo op de hoogte zijn

Bekijk onderstaande video’s voor meer informatie:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland