Alex Bendt uit Suriname is 100 jaar geworden – foto’s

verjaardag Suriname
Hieperdepiep hoeree. Helpen jullie ons mee met de felicitaties voor meneer Alex Bendt uit Suriname? Hij is namelijk 100 jaar geworden. En dat was de reden voor een leuk familiefeestje!

[quads id=1]

Opa Alex is geboren op 14 februari 1920. Hij is gezegend met 78 achterkleinkinderen!! Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de foto’s. De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht?

[quads id=1]

100 jaar

NII Suriname schreef het volgende: Feestelijke viering 100ste geboortedag Alex Bendt. Betovergrootvader Alex Bendt kreeg afgelopen weekend bezoek van de districtscommissaris (dc) Armand Jurel van Para tijdens de viering van zijn 100ste jaardag. Namens de President van de Republiek Suriname en de First Lady mocht Opa Alex, uit handen van dc Jurel, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

[quads id=1]

Geboren in Coronie

Opa Alex is geboren op 14 februari 1920 in Totness als achtste kind uit een gezin van tien. Hij heeft 5 jaren gearbeid voor Bruynzeel Suriname Houtmaatschappij N.V. en is daarna in dienst getreden van het ministerie van Openbare Werken, waar hij 17 dienstjaren maakte in de functie van opzichter tot aan zijn pensionering. Na zijn pensionering is hij tot zijn 95ste meubelmaker geweest.

[quads id=1]

Groot gezin

Opa Alex is gezegend met 12 kinderen, waarvan 1 er niet meer is. Hij heeft nog 7 dochters en 4 zonen, 53 kleinkinderen, 78 achterkleinkinderen en 6 achterachterkleinkinderen.

[quads id=1]

Feestje

Volgens de kinderen is de jarige altijd een strenge vader geweest bij de opvoeding wat terecht is geweest, want de kinderen plukken nu de vruchten van de strengheid van hun vader. Het heugelijk feit is feestelijk herdacht in het ressort Para Oost, in aanwezigheid van familie en vrienden.

Bron:

https://www.deboodschap.today/feestelijke-viering-100ste-geboortedag-alex-bendt/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland