52-jarige passagier overleden in verkeer – politie Suriname

overleden Suriname

Een zeer droevig bericht.

Het slachtoffer zat in de auto bij iemand die geen rijbewijs had. De chauffeur stopte op de weg en een andere auto klapte tegen hem op.

[quads id=1]

De veroorzaker had WEL een rijbewijs. Lees hier het uitgebreide officiële politiebericht.  En bekijk de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Mede inzittende overleden na aanrijding. De 52-jarige mede inzittende Ludwig, Karwafodi is op zaterdagavond 15 februari komen te overlijden na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding op de Oost-West verbinding. De aanrijding vond plaats ter hoogte van Alfonsdorp in het district Marowijne.

[quads id=1]

Kort voor de aanrijding reden beide autobestuurders over de Oost-West verbinding gaande in de richting van Albina. De 29-jarige autobestuurder M.S. reed voor met twee mede inzittenden. Een van de mede inzittende was de heer Ludwig Karwafodi.

[quads id=1]

Op een gegeven moment bracht de bestuurder M.S. zijn voertuig tot stilstand, ten einde een mede inzittende de gelegenheid te geven uit te stappen. De 48-jarige autobestuurder R.A. die van achteren kwam aangereden, ramde het voertuig van M.S. De aanrijding was van dien aard dat de heer Karwafodi zodanig gewond raakte dat hij ter plaatse het leven liet. Een ingeschakelde arts stelde de dood van Karwafodi officieel vast.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat R.A. de veroorzaker van deze aanrijding is. Hij is in het bezit van een geldig rijbewijs; terwijl de bestuurder M.S. niet in het bezit is van een rijbewijs.

overleden Suriname

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam van meneer Karwafodi is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is R.A. hangende het onderzoek in verzekering gesteld en is zijn rijbewijs ingevorderd. Beide voertuigen zijn ter herkeuring in beslag genomen.

Mede inzittende overleden na aanrijding

Foto van Suriname Vandaag
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland