19-jarige in Paramaribo overleden na aanrijding – video – politie Suriname

Kluis overleden Paramarib
Hij was pas 19 jaar. Wat een verlies

Hierbij het officiële politie bericht omtrent het overlijden van Nachifio Kluis. Hij overleed afgelopen weekend na een aanrijding in Paramaribo

[quads id=1]

Op videobeelden is te zien dat Kluis door rood reed. Lees het uitgebreide bericht om te weten wat er precies is gebeurd. Kijk ook naar de korte video ervan. Wij van FamilieNieuws wensen zijn nabestaanden heel veel sterkte met het verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Verkeer Paramaribo

Aanrijding met dodelijk afloop tussen bromfietser en autobestuurder. De politie van het bureau Flora kreeg in de avond van zaterdag 15 op zondag 16 februari de melding van een aanrijding op de hoek van de J. Lachmon- en de Coesewijnestraat tussen een auto- en een bromfietsbestuurder waarbij er sprake was van zware lichamelijke letsels en materiële schade.

In het ziekenhuis

De 19-jarige bromfietser Nachifio Kluis was zwaar gewond en niet aanspreekbaar. Per ontboden ambulance werd Kluis afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar hij kort na aankomst kwam te overlijden.

Politie Suriname

[quads id=1]

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de bromfietser Nachifio kort voor de aanrijding reed in Paramaribo over de Coesewijnestraat gaande in de richting van de Gladiolenstraat; terwijl de autobestuurder over de J. Lachmonstraat reed, komende vanuit de richting van de Floralaan. Op het kruising vlak, gevormd door de Lachmon en Coesewijnestraat kwamen de twee voertuigen in botsing met elkaar, waarbij de bromfietser zwaar lichamelijk letsels opliep.

Video beelden

[quads id=1]

Kluis overleden Paramarib
De 19-jarige Kluis

Uit camera beelden van het Command Center is duidelijk te zien dat het verkeerslicht in de rijrichting van de autobestuurder op groen stond, hetgeen betekende dat hij mocht doorrijden. Vanuit de rijrichting van de bromfietser stond het verkeerslicht volgens de camerabeelden op rood, hetgeen betekent dat de bromfietser Nachifio het rode licht heeft genegeerd.

Geldig rijbewijs

Het ontzielde lichaam van Nachifio Kluis is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan zijn nabestaanden.

De autobestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs.

Bekijk hier een korte video van het incident:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Jonge muzikant Nachifio Demien (Leming) Kluis overleden – video’s

Bron:

Aanrijding met dodelijk afloop tussen bromfietser en autobestuurder

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland